يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۱ / ۰۵:۵۵
کد مطلب: 11254
۰

عواقب مصرف زياد گوشت قرمز و كره

متخصصان علوم پزشكي در دانشگاه‌ هاروارد ادعا كرده‌اند كه مصرف زياد گوشت قرمز و كره خطر ابتلا به آلزايمر را به ويژه در زنان مسن‌تر افزايش مي‌دهد.

به گزارش ايسنا، اين متخصصان تاكيد دارند زنان مسن‌تري كه زياد از گوشت قرمز، كره و ساير مواد غذايي مملو از چربي‌هاي اشباع شده استفاده مي‌كنند نسبت به ساير همسالان خود به مشكلات حافظه‌اي وخيم‌تري مبتلا مي‌شوند در عوض زناني كه بيشتر از مواد غذايي حاوي چربي‌هاي غيراشباع تك زنجيره‌اي مثل روغن زيتون، روغن آفتابگردان،‌ دانه‌ها، مغزها و آووكادو مصرف مي‌كنند معمولا توان حافظه‌اي بهتر و قوي‌تري دارند.

روزنامه ديلي تلگراف در اين باره نوشت، دكتر اوليوا اوكريك كه سرپرستي اين متخصصان را برعهده داشته خاطرنشان كرد: ما در مطالعات خود روي تغييرات ايجاد شده در عملكردهاي ذهني مغز انسان دريافته‌ايم كه مقدار چربي مصرفي تاثير چنداني در اين زمينه ندارد اما نوع چربي كه مي‌خوريم روي توان ذهن و حافظه تاثير به‌سزايي دارد.

اين مطالعه حاصل آزمايش روي 6000 زن بالاي 65 سال است و شرح آن در مجله "سالانه‌هاي نورولوژي" منتشر شده است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "