چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 8 May 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ / ۰۶:۳۰
کد مطلب: 63596
۰

معرفی کتاب مدارا با سرطان

اثر دکتر پریسا همایونپور
معرفی کتاب مدارا با سرطان
کتاب مدارا با سرطان : مهارت‌های رفتاردرمانی دیالکتیکی برای مدیریت هیجان‌ها و حفظ امید و تعادل در زندگی ؛ تالیف الیزابت‌کن استانز، مارشا لینهان توسط انتشارات ارجمند منتشر شده است این اثر دکتر پریسا همایونپور به فارسی برگردانده است
زندگی کردن با مهمان ناخوانده‌ای به اسم سرطان می‌تواند یکی از دشوارترین کارهایی باشد که تاکنون انجام داده‌اید. سرطان، کلمه‌ای که بی‌اختیار هر شنونده‌ای را دچار ترس، وحشت، اضطراب و نگرانی می‌نماید.
این هیجانات مضاعف می‌گردند وقتی برای خود فرد یا اطرافیان و نزدیکان‌شان رخ دهد. علی‌رغم اینکه علم پزشکی پیشرفت‌های چشم‌گیری در زمینة تشخیص، پیش‌بینی روند درمان، دارودرمانی و نیز بهره‌گیری از دستگاه‌های مجهز داشته است، شوربختانه درمان‌های روان‌شناختی برای مدیریت بحران و هیجان‌های منفی ناشی از بیماری سرطان، هم پای علم پزشکی رشد نکرده است.
این کتاب با بهره‌گیری از رفتاردرمانی‌دیالکتیک که رویکردی معتبر در روان‌شناسی است، با آموزش مهارت‌هایی مانند ذهن‌آگاهی، مدیریت احساسات، ارتباط مؤثر (به خصوص کادر درمان) و تحمل آشفتگی، سعی می‌کند سطح کیفی زندگی بیماران مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان را ارتقا دهد و زندگی را معنادار و با کیفیت‌تر نماید.
تجربه‌ای که هر دو نویسندة کتاب و خانواده‌هایشان در دست و پنجه نرم کردن با این بیماری داشتند و به زندگی‌شان غنا و معنایی دیگر دادند.
بیمار، خانواده یا مراقبین او، در هر مرحلة ابتلا به سرطان؛ یعنی ابتدای تشخیص، در حال درمان، پس از درمان، در حال بهبودی، حتی نجات یافته از آن، با آموزش راهکارهای مقابله‌ای با هیجان‌های سرکش و افکار مسموم می‌آموزند نسبت به خطرات و تهدیدهایی که می‌شوند خردمندانه پاسخ ‌دهند و آرامش بیشتری در زندگی تجربه کنند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين