يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2 Jun 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ / ۲۳:۲۵
کد مطلب: 29503
۰
یک پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد:

تاثیرات غذاها بر حالات روحی و روانی افراد

تاثیرات غذاها بر حالات روحی و روانی افراد
اعراض نفسانی حالات روانی مانند شادی، غم، لذت، احساس امنیت، ترس، خجالت، امید، ناامیدی و اندیشه کارهای مهم را شامل می‌شود. حالات روانی بر بدن فرد تاثیر می‌گذارد؛ از نظر طب ایرانی حالات روحی و روانی اثرش بیشتر در غذاها است و تاثیر حالات روحی بر بدن شدید است، تاثیری که بر بدن می‌گذارد نیز اثرش بسیار قوی است. مثلاً یک فردی که با حرص صحبت می‌کند، قیافه اش تغییر می‌کند و حتی صدایش هنگام صحبت می‌لرزد. البته تمام اعراض نفسانی بر بدن تاثیر خاص خود را می‌گذارند.

مهم ترین نکته این است که فردی که طالب تندرستی است، باید سعی کند با کوچکترین مشکل دچار اضطراب و ناراحتی نشود. ظرفیت خود را بالا ببرد که با کوچکترین مسئله دچار مشکل نشود.
انواع مشکلات ممکن است بزرگ باشد و فرد خیلی ظرفیت بالایی هم دارد ولی مشکلات زیادی برایش به وجود می آید حالا باید چه کار کند؟ باید خودش را آرام کند و فرد باید تلاش کند تا با کوچکترین مسائل دچار ناراحتی نشود و اگر شد خودش را آرام کند. این مسئله برای کسانی که مزاجشان گرم باشد و در هنگام بروز مشکل و مسئله‌ای برای فرد اثر بیشتری نشان می‌دهد و بیشتر خودش را در گرم مزاجان نشان می‌دهد.

فاطمه مرادی پژوهشگر طب سنتی به تسنیم می‌گوید: توصیه می‌کنم اگر افراد دچار مشکلات شدند و بدن آنها را تحت تاثیر قرار داد سریع به درمان بپردازند مثلاً تقویت کننده‌ها قلب مصرف کنند. همچنین می‌توان از انواع دمنوش‌ها برای رفع افسردگی استفاده کنند و قلب‌شان را تقویت کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بوتاکس، روشی کم‌هزینه اما اعتیادآور برای زیبایی
چاقوی روانشناسی  بر پیکره فیلم غریزه مادران؛ اثری به سبک هیچکاک
نوجوانی پل عبور از کودکی به بزرگسالی
این خوراکی خوشمزه شما را افسرده می‌کند
تاثیر میکروبیوم‌های روده بر تصمیم‌گیری اجتماعی
به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی