يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 19 May 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۹
کد مطلب: 28203
۰

روانشناسی نحوه کار کردن کارمندان و انتخاب غذا توسط آن‌ها

روانشناسی نحوه کار کردن کارمندان و انتخاب غذا توسط آن‌ها
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس جدید‌ترین گزارشات بدست آمده خلق و خوی افراد به شدت بر انتخاب نوع ماده غذایی انتخابی از سوی آن‌ها تاثیر گذار است و می‌تواند باعث شود که آن‌ها خوراکی‌هایی فاقد ارزش تغذیه‌ای را مصرف کنند.

گفتنی است، کار‌شناسان انگلیسی با مطالعه بر روی کارمندان انگلیسی دریافته‌اند که آن عده از کارمندانی که در محیط کاری خود دچار مشکلات کاری، پروژه‌های پیچیده و درگیری‌هایی از این قبیل هستند کمتر تمایل دارند که رژیم غذایی سالم خود را رعایت کنند و اغلب خوراکی‌هایی مضر، چرب و شیرین را در وعده‌های غذایی خود انتخاب می‌کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کار‌شناسان اعتقاد دارند روحیه، خلق و خو و هیجانات روحی می‌تواند به شدت در انتخاب مواد غذایی توسط افراد موثر باشد.
کار‌شناسان همچنین دریافته‌اند در هنگام استرس و ناراحتی افراد بیشتر تمایل دارند که خوراکی‌هایی مانند چیپس، شکلات و یا نوشابه را مصرف کنند اما خوردن این خوراکی‌ها می‌تواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامت آن‌ها بگذارد.
همچنین افسردگی می‌تواند باعث تند خوردن غذا و به تبع ان ایجاد مشکلاتی مانند مشکلات گوارشی و همینطور خرابی دندان‌ها در افراد شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!