شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 18 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۱ / ۰۵:۰۲
کد مطلب: 14510
۰

این مواد غذایی افسردگی را تشدید می کنند!

افراد افسرده همچنین باید از مصرف جوش شیرین، شیرین کننده های مصنوعی، مونوگلوتامات سدیم پرهیز کنند چرا که این مواد باعث اختلال در سروتونین و تشدید افسردگی می شود.
شقایق احمدی، کاشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: افراد افسرده باید از انواع مواد غذایی که می تواند سبب تشدید افسردگی شوند از جمله شکر و آرد سفید اجتناب کنند چرا که باعث افزایش و کاهش ناگهانی قند خون و تشدید افسردگی می شود.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: افراد افسرده همچنین باید از مصرف جوش شیرین، شیرین کننده های مصنوعی، مونوگلوتامات سدیم پرهیز کنند چرا که این مواد باعث اختلال در سروتونین و تشدید افسردگی می شود.

احمدی تصریح کرد: افراد افسرده برای پرهیز از تشدید افسردگی خود باید از مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع شده مانند مارگارین، پی(دمبه) و غذاهای خیلی سرخ شده پرهیز کنند.وی خاطرنشان کرد: از مصرف الکل و کافئین و نیکوتین نیز باید اجتناب کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند