يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2 Jun 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۱ / ۰۹:۱۳
کد مطلب: 12488
۰

افزایش پایگاه‌های انتخاب رشته كنكور در مدارس تهران

افزایش 40 درصدی پایگاه‌های انتخاب رشته در مدارس تهران
رئيس گروه مشاوره آموزش و پرورش شهر تهران از افزایش 40 درصدی پایگاههای انتخاب رشته کنکور سراسری برای دانش در مدارس پایتخت خبر داد.
به گزارش میگنا، ابوالفضل رحمانی در گفتگو با مهر با بیان این مطلب گفت: پایگاههای انتخاب رشته دانش آموزان برای ورود به دانشگاه به منظور هدایت صحیح دانش آموز و کم شدن هزینه های والدین از سوی مشاوران توانمند و کارآزموده آموزش و پرورش تا 40 درصد بیشتر شده است.

وی افزود: هر ساله همزمان با برگزاری کنکور، موسسات خصوصی برای کسب درآمد ،اقدام به انتشار آگهی هایی برای انتخاب رشته دانش آموزان می کنند، این در حالی است که مشاوران تحصیلی دانش آموز با توجه به اینکه در جریان وضعیت تحصیلی آنها بوده و با خلقیات آنها طی سه سال آشنا می شوند،بهترین افراد برای انتخاب رشته دانش آموزان هستند.

به گفته رحمانی، مشاوران مدارس و تمامی مراکز مشاوره آموزش و پرورش زیر نظر اساتید سازمان سنجش با برگزاری دوره های بازآموزی با تغییرات کنکور و نحوه پذیرش دانشجویان به طور کامل آشنا شده و برای مردادماه  در پایگاههای انتخاب رشته در مدارس کشور فعال می شود.

سنجش سلامت روانی دانش آموزان راهنمایی و متوسطه

رئيس گروه مشاوره آموزش و پرورش شهر تهران از برگزاری آزمون سلامت روانی و رفتاری 110 هزار دانش آموز پایه اول متوسطه در سال تحصیلی گذشته خبر داد و گفت: برای سال تحصیلی جدید علاوه بر دانش آموزان پایه اول دبیرستان، آزمون سلامت روانی و رفتاری برای دانش آموزان مقطع راهنمایی نیز برگزار می شود.

وی ادامه داد: نتایج این آزمون به صورت محرمانه در اختیار مشاوران مدارس قرار می گیرد تا مشاوران در مورد وضعیت روانی و رفتاری هر دانش آموز اطلاعات لازم را داشته باشند و در صورت مراجعه دانش آموز به مشاور، آنها با آگاهی کامل اقدام به مشاوره دادن به دانش آموزکنند.

رحمانی تصریح کرد: اطلاعات تمامی دانش آموزان به صورت محرمانه در اختیار مشاور قرار می گیرد تا اعتماد دانش آموز نسبت به مشاورش جذب شود و حتی اگر دانش اموز نخواهد اطلاعات ارائه شده اش به مشاور در اختیار خانواده قرار نگیرد، مشاور حق ارائه آن را به خانواده ندارد مگر در مواردیکه قانون مشخص می کند.

وی تصریح کرد: دانش آموزان استقبال بسیار خوبی از مراکز مشاور مدارس کرده اند و 90 درصد دانش آموزان مشکلات خود را با مشاور در میان می گذارند وحتی در مواردی والدین نیز مشکلات خود با فرزندانشان از طریق مشاور حل می کنند. ضمن آنکه تمامی دانش آموزان موظف به گذراندن 8 تا 12 جلسه مشاوره در مدارس هستند که امسال این امکانات به دانش آموزان دوره راهنمایی نیز اختصاص داده می شود.

این مقام مسوول در آموزش و پرورش شهر تهران همچنین به برگزاری کلاسهای توانمندسازی مدرسین و مشاوران مدارس اشاره کرد و گفت: این کلاسها به منظور آمادگی بیشتر مدرسان در توانمندسازی دانش آموزان و همچنین ارائه مشاوره های تخصصی به ویژه در حوزه آداب ومهارت های زندگی برای مشاوران هسته تخصصی و مدارس برگزار می شود.



نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بوتاکس، روشی کم‌هزینه اما اعتیادآور برای زیبایی
چاقوی روانشناسی  بر پیکره فیلم غریزه مادران؛ اثری به سبک هیچکاک
نوجوانی پل عبور از کودکی به بزرگسالی
این خوراکی خوشمزه شما را افسرده می‌کند
تاثیر میکروبیوم‌های روده بر تصمیم‌گیری اجتماعی
به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...