جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۵۹
کد مطلب: 17930
۱
۱

6 خطایی که شانس قبولی در امتحانات را کاهش می‌دهند

بسیاری از دانشجویان از شرکت کردن در جلسه امتحان و ارائه گزارش در کلاس احساس خوبی ندارند در حالی که تنها روش ارزیابی عملکرد دانشجویان امتحان گرفتن و اخذ نمره قبولی است.
به گزارش ایسنا، روزنامه گاردین در مقاله‌ای می‌نویسد: بررسی‌ها نشان می‌دهد اکثر دانشجویان در زمان امتحانات اشتباهاتی انجام می‌دهند که شانس قبولی آنها را کاهش داده و روند امتحان را برای آنان دشوارتر می‌سازد. شش مورد از رایج‌ترین این اشتباهات به شرح زیر است:
1- نگرانی و اهمال: گاهی اوقات این تصور در دانشجو وجود دارد که امتحان تکلیف سختی است که حتی توانایی شروع آن را ندارد و در این شرایط حس اهمال کردن و بی‌توجهی بر فرد غلبه می‌کند و به او اجازه نمی‌دهد توانایی‌اش را نشان دهد. تلاش کنید در روزهای امتحان احساس ترس و نگرانی خود را کنار بگذارید و مخصوصا هنگام برگزاری امتحان بر ترس خود غلبه کنید چون در این صورت حتما آزمون بهتری را پشت سر خواهید گذاشت.
2- عدم یادگیری تحلیلی مطالب: ممکن است وسوسه شوید که تمامی مطالب را طوطی‌وار به خاطر بسپارید و در پاسخ به پرسش‌های امتحان، آنها را روی کاغذ بیاورید اما برای آنکه فهم خود از مطالب را نشان دهید باید با منابع درسی با نگاهی تحلیلی برخورد کنید.
3- برنامه‌ریزی ضعیف: در روزهای امتحانات ضروری است مدت پنج تا 10 دقیقه به برگه سوالات نگاهی بیاندازید و سوالات را به ترتیب توانایی‌تان در پاسخ دهی به آن‌ها مرتب کنید.
4- بی‌دقتی در خواندن سوالات: در حین برگزاری آزمون اکثر دانشجویان بدون آنکه پرسش‌ها را به طور کامل مطالعه کنند و صرفا با دیدن لغات کلیدی، شروع به پاسخ دادن می‌کنند در صورتی که این کار درصد خطا در پاسخگویی را افزایش می‌دهد. بنابراین سوالات باید با دقت خوانده شده و در زمان معین پاسخ داده شوند.
5- تمرکز بر حجم پاسخ‌ها به جای کیفیت آنها: بیشتر دانشجویان در زمان امتحان و ارائه مقاله در کلاس بیشتر به کمیت کار توجه می‌کنند تا کیفیت آن و این کار بدون شک به بازده تحصیلی آنها لطمه می‌زند.
6- مطالعه ناکافی موضوعات درسی: در زمان مرور مطالب امتحان، دانشجویان در مورد منابع امتحانی گزینشی رفتار می‌کند و برخی قسمت‌ها را انتخاب کرده و آن را به خاطر می‌سپارند و برخی دیگر را اصلا مطالعه نمی‌کنند در حالی که دانشجویان باید دروس را کامل مطالعه کنند. همچنین نباید خواندن منابع را به چند روز قبل از امتحان موکول کنید.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

عاطفه
Iran, Islamic Republic of
ممنون از شما
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟