پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ / ۰۱:۲۳
کد مطلب: 27461
۰
پروفسور سميعي:

انتقال علم به دیگران باعث سلامتی روح، روان و جسم می شود

پروفسور مجيد سميعي چهره ماندگار و برترين دانشمند و جراح مغز و اعصاب جهان در سال 2014 از ابراز احساسات ملت بزرگ ایران قدردانی کرد و گفت: درست است كه گرفتن يك جايزه از تشكيلاتي كه تمام دنيا در آن قرار دارد و بايد در آن تصميم گيري شود خيلي ارزش بالايي مي تواند از نظر علمي داشته باشد؛ ولي اين ابراز احساساتي كه ملت ما انجام داده است، مرا از هر چيز بيشتر خوشحال مي كند.


پروفسور مجيد سميعي چهره ماندگار و برترين دانشمند و جراح مغز و اعصاب جهان در سال 2014 در گفتگو با برنامه «کوچه سلامت پلاک 102» گروه سلامت اجتماعی رادیو سلامت با بیان این مطلب افزود: از ملت عزيز ايران كه اين قدر براي دريافت جايزه از آكادمي جهاني مغز و اعصاب دنيا ابراز احساسات داشتند واقعاً تشکر می کنم و این باعث خوشحالي من است. اين ابراز احساسات ارزشش از آن جايزه خيلي بالاتر است؛ چون باور كنيد درست است كه گرفتن يك جايزه از تشكيلاتي كه تمام دنيا در آن قرار دارد و بايد در آن تصميم گيري شود خيلي ارزش بالايي مي تواند از نظر علمي داشته باشد؛ ولي اين ابراز احساساتي كه ملت ما انجام داده است، مرا از هر چيز بيشتر خوشحال مي كند. از اين رو از یکایک ملت ايران تشكر مي كنم؛ چرا كه تشويق كننده هموطنانم هستند.
وی در ادامه افزود: سعي كردم دانش خود را به قاره ها برسانم و به همكاران تعليم داده ام.خوشبختانه در تمام دنيا مكتب های ایران وجود دارد و شاگردانم در سطح بسيار بالايي مشغول هستند. همين كار را در كشور خودم نیز انجام داده ام. به طوری که از سال 1971 یعنی 43 سال پیش تاکنون سالي نشده است كه يك برنامه علمي مهمي را برقرار نكرده باشيم.
پروفسور سميعي در ادامه گفتگو با رادیو سلامت با ابراز ناراحتی از برخی از موضوعات مطرح شده در رسانه ها، ادامه داد: بعضي ها، بعضی وقت ها كم لطفي دارند و معتقدند كسي كه به كشور مي خواهد خدمت كند، بيايد در ايران زندگي كند. اين يك اشتباه بسيار بزرگ است كه رسانه ها باید به اين گونه افراد كه سطح فرهنگی شان بالا نيست، بگويد خدماتي كه من از اينجا به كشور كردم، خدمات خيلي بالاتري است تا اين كه من در ايران مي بودم. حضور من در آلمان باعث شد مهمترين پيشرفت ها را سريع تر به همكارانم در ايران برسانم.
برترين دانشمند و جراح مغز و اعصاب جهان در سال 2014 با بیان اینکه علم و دانشی كه انسان به دست مي آورد، يك ثروت شخصي نيست، اظهارکرد: اين در اصل يك وظيفه انساني است كه علمي كه انسان به دست آورده را به ديگران ارائه دهد و كسي كه اين كار را نكند، مي توان گفت بزرگ ترين گناه روي زمين را انجام داده است و براي اينكه وقتي كسي دنيا را ترك كرد و علمش را به دنيا پخش نكرده باشد، هيچ خدمتي را به جامعه نكرده است. از اين رو افراد هر روز كه بيدار مي شوند و مشغول كار مي شوند، از یک طرف سعي كنند علمشان را بالا ببرند و از طرف ديگر تلاش كنند آن علمی كه دارند را به ديگران انتقال دهند؛ اين امر صد در صد باعث سلامتي روح، روان و جسم افراد در دنيا مي شود.
برنامه «کوچه سلامت پلاک 102» به سردبیری «فیروزه آدابی» و گویندگی «مصطفی مصطفوی» و «محمد مطلب» جمعه هر هفته از ساعت 10:30 از موج اف ام ردیف 102 مگاهرتز پخش می شود. یادآور می شود، جایزه آکادمی جهانی جراحان مغز و اعصاب جهان با عنوان Golden Neuron Award در سال 2014 طی یک مراسم رسمی در تاریخ 11 اکتبر سال جاری در شهر وین و با حضور مقامات رسمی کشور اتریش و اساتید طراز اول جهان در رشته جراحی مغز واعصاب به پروفسور مجید سمیعی چهره ماندگار پزشکی ایران و جهان اعطاء شد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.