جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۵:۳۵
کد مطلب: 24978
۰

آلودگی هوا در کدام ترشی‌ها بیشتر است؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرکه یکی از اجزای اصلی در تهیه ترشی ها است که با اکسیژن هوا واکنش نشان می دهد و مواد و سبزیجات موجود در ترشی را آلوده به مواد سمی و مضر می کند.

بررسی ها نشان می دهند ترشی های صنعتی از آن جهت بهترند که با اکسیژن کمتری در ارتباط هستند و نگهداری آنها در یخچال باعث نابودی مواد سمی موجود در آنها می شود و مواد و سبزیجات موجود در آنها زمان بیشتری تازه می مانند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، هنگامی که سرکه در هوای باز قرار می گیرد آنتی اکسیدان های مواد غذایی را از بین می برد و کلسیم موجود در میوه و سبزیجات را نیز نابود می کنند از این رو پزشکان هشدار می دهند خانواده ها نباید ترشی های باز را خریداری کنند و به نابودی دستگاه های بدنشان کمک کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "