پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۶
کد مطلب: 30746
۰

همایش «روش های درمانی پذیرش وتعهد» در همدان برگزار شد

همایش «روش های درمانی پذیرش وتعهد» در همدان برگزار شد
به گزارش مهر، همایش «روش های درمانی مبتنی برپذیرش و تعهد» ظهر دوشنبه با حضور دكتر علی اکبر سیف استاد روانشناسی تربیتی در ایران و استاد دانشگاه بهشتی در دانشگاه بوعلی همدان برگزار شد.

علی اکبر سیف استاد روانشناسی تربیتی ایران در این همایش با بیان اینکه کارهای مشاوره اصیل و روان درمانی های درست بخشی از روانشناسی تربیتی هستند و باید از زاویه تربیت به آنها نگاه شود، اظهار داشت: در این همایش به درمان وابسته به پذیرش و تعهد پرداخته می شود که معرفی یکی از رویکرد های مهم روان شناسی و یکی از روش های درمانی است.

وی با بیان اینکه در مرور تاریخ درمان های مختلف، سه نسل معرفی می شود، بیان کرد: نسل نخست رفتار درمانی سنتی است که بر روی تغییر رفتار آشکار تاکید عمده دارد.

استاد روانشناسی تربیتی ایران با بیان اینکه نسل دوم درمان های روانشناسی به عنوان رفتار شناسی شناختی ایجاد شد و تاکید عمده روی محتوای ذهن و هوشیاری دارد، ادامه داد: نسل سوم رویکرد بافتی یا زمینه ای نام دارد که رفتار در آن رخ می دهد و بر کارکرد و نقش رفتار تاکید می کند و ذهن آگاهی در آن نقش مهمی ایفا می کند.

سیف با بیان اینکه درمان وابسته به پذیرش و تعهد به رفتار درمانی سنتی نزدیک است، ابراز داشت: ذهن آگاهی اصطلاحی است که از فرهنگ مشرق زمین گرفته شده و ارتباط نزدیکی با مراقبه دارد. وی با بیان اینکه ذهن آگاهی مستلزم آگاهانه و عمدی جهت دادن به هوشیاری است و با آگاهی معمولی فرق دارد، بیان کرد: در تمرین ذهن آگاهی گفته می شود.

استاد روانشناسی تربیتی ایران با بیان اینکه ذهن آگاهی کمک می کند که انسان به زمان حال تمرکز کند، عنوان کرد: ذهن آگاهی در درمان پذیرش و تعهد کمک می کند که افراد با آموزش های گوناگون به زمان حال بازگردانده و تجارب را آنگونه که هست بپذیرند.

علی اکبر سیف با اشاره به مفهوم شناخت، افزود: هر چند که در درمان پذیرش و تعهد بر رفتار تاکید می کند اما با شناخت بیگانه نیست و با فرایند های شناختی به عنوان نمونه ای از رفتار برخورد می شود.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند