جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۹ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۷:۰۰
کد مطلب: 23915
۱

چرا به هيچ خواستگاري علاقه پيدا نمي کنم؟

يکي از دلايل اين که بعضي دخترها به هيچ کدام از خواستگارهاي شان علاقه مند نمي شوند، ديدگاه قالبي آن ها درباره ازدواج است.
اين که دختري منتظر باشد پسري با داشتن تمام ملاک هاي مورد نظرش به خواستگاري او بيايد، اگر نگويم غير ممکن است، بايد بگويم که احتمالش بسيار پايين است.

در ادامه به چندين دليل علاقه مند نشدن و راه حل آن اشاره خواهيم کرد.
دخترها بايد اين را بپذيرند که به احتمال زياد خواستگارهاي شان با ملاک هايي که در ذهن آن ها است، تفاوت هايي دارند. آن ها بايد بدانند که هر فردي با ويژگي هاي خاص خودش به خواستگاري مي آيد بنابراين توقع اين که، فردي همه معيارهاي مورد نظر را داشته باشد، منطقي نيست.

*دوستي ها و روابط نامناسب دختر و پسرها قبل از ازدواج هم مي تواند در علاقه مند نشدن تاثير داشته باشد. يعني ممکن است دختري به دليل ارتباطي که قبلا با پسري به قصد ازدواج داشته ولي به دلايلي موفق نشده است، ديگر هيچ وقت به فرد ديگري به عنوان همسر آينده اش علاقه مند نشود.

*گاهي ممکن است دختر، از مردها ذهنيت مناسبي نداشته باشد. مثلا از يکي از مردان فاميل، رفتار ناشايستي ديده است و حالا فکر مي کند همه مردها همان گونه هستند؛ بنابراين اين ذهنيت که مردها، همه مثل هم هستند اشتباه است.

*بعضي دخترها به دليل نداشتن شناخت کافي از خصوصيات فردي خود، به هيچ کدام از خواستگارهايشان علاقه مند نمي شوند و انتخاب براي شان خيلي سخت مي شود. چنين دخترهايي بايد تلاش کنند تا جايگاه و نقش خودشان را در زندگي پيدا کنند.

* جذابيت هاي ظاهري نبايد به تنهايي ملاک ازدواج قرار بگيرد. گاهي اوقات دخترها فقط به جذابيت ظاهري خواستگار توجه مي کنند و به فهم و کمالات او توجهي ندارند. توجه بيش از حد به زيبايي ظاهري هم مي تواند مانعي در علاقه مند شدن باشد.

* فراموش نکنيم که عشق نبايد به هوس يا گرايش هاي آني آلوده شود. تصور بعضي جوان ها از عشق اين است که هر فردي بتواند توجه ما را جلب کند، ما را عاشق خودش کرده است. براي يک ازدواج موفق، عشق يک ملاک اصلي و کافي نيست و بايد اين جمله اشتباه عاشق شدن در نگاه اول را فراموش کرد.

* دخترها نبايد فراموش کنند که در سن زير 18 سال، عشق ها معمولا احساسي است و از 20 سالگي به بعد، دختر تقريبا به بلوغ عقلي و اجتماعي مي رسد و عشق هايش ديگر خيلي احساسي نيست و بيشتر از تفکر ناشي مي شود.

در سن هاي بالا، دخترها بيشتر تلاش مي کنند تا عاقلانه تصميم به ازدواج بگيرند و بعد از آن عاشق شوند که البته افراط در بررسي عقلاني خواستگارها، انتخاب شان را سخت تر مي کند.
عباسعلي براتي- مشاور خانواده
مرجع : روزنامه خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
نبود اضطراب مسئله ساز است،کمی اضطراب ارزش انطباقی دارد و اضطراب فراوان خرابی به بار می آورد.