پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۴ شهريور ۱۳۹۴ / ۰۱:۳۲
کد مطلب: 32717
۰

ارتباط سختی های دوران کودکی و ابتلا به بیماری های روانی

به گزارش مهر، دانشمندان دریافته اند کسانی که از زمان تولد تا سن ۶ سالگی با سختی های زیاد روبرو شده اند دارای شانس بیشتری برای ابتلا به بیماری های روانی مانند افسردگی هستند.

این دانشمندان دریافته اند که انسان هایی که این شرایط را تجربه کرده اند با رسیدن به سنین جوانی با بروز این نشانه ها روبرو خواهند شد زیرا بیماری هایی مانند افسردگی در کودکی می توانند در دوران بلوغ شکل مغز را تغییر بدهند.

به این ترتیب می توان گفت که سختی در دوران کودکی ممکن است به صورت همزمان موجب ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی مغز و همچنین بالاتر رفتن ریسک ابتلا به بیماری های درونی و روانی شود. دکتر «ادوارد دی بارکر»، از دانشگاه سلطنتی لندن، به تازگی تحقیقات گسترده خود در این زمینه را به پایان رسانده است. او در تحقیقات خود به بررسی تعداد ۴۹۴ مادر و فرزند پرداخته است.

تمامی این افراد با یک شرط خاص انتخاب شده بودند و این شرط گزارش رویارویی کودک با دشواری های شدید در سنین زیر ۶ سالگی بوده است. در این راستا این تیم تحقیقاتی بررسی خود را به نحوی ادامه دادند که گزارش هایی از میزان ابتلا به بیماری های روانی در سنین ۷، ۱۰ و ۱۳ سالگی این افراد از آنها تهیه شد و داده های آن برای تحلیل نهایی مورد استفاده قرار گرفت.

همچنین با رسیدن این کودکان به سن بلوغ نیز ساختار مغزی آنها به کمک اسکن های MRI مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیقات نشان داد کسانی که در کودکی خود سختی بیشتری کشیده بودند، به صورت مستقیم دارای تعداد کمتری از سلول های خاکستری در مغز خود بودند. متاسفانه باید گفت که این امر در نهایت به تغییر ساختار مغزی و شانس بالاتر در ابتلا به بیماری های روانی منتهی می شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .