پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۱
کد مطلب: 36362
۴

سلامت را نمي خواهند پاسخ گفت! سرها در تلگرام است...

سلامت را نمي خواهند پاسخ گفت! سرها در تلگرام است...
عيد باستاني نوروز كه از قرن ها پيش شكل گرفته و نماد محبت و مهرباني اقوام مختلف ايراني و فرصتي براي ديد و بازديد و عيادت از بزرگان و ريش سفيدان بوده است، اين روزها رنگ و بوي خود را ندارد. دور همي هاي فاميل و خانواده با حضور محسوس گوشي هاي تلفن همراه و اتصال جوانان، نوجوانان و حتي كودكان به دنياي پر از ابهام اينترنت، حال و هواي قديم را ندارد.

اولين سوال ما در ديد و بازديد هاي نوروزي اين سال ها، حال و احوال دوستانمان نيست! چرا كه رمز مودم ميزبان مهم تر است!
خانه مادر بزرگ و پدر بزرگ سرزنده ما با آن حياط زيبا و سر سبز، ديگر جاي بازي من و دوستانم نيست! چرا كه جاي "نت" در خانه قديمي آنها خالي است!
نشست و بر خواست هاي نوروز امسال هم گرمي قديم را ندارد، چرا كه همزمان با صدها نفر در دنيايي ديگر مي نشينيم و بر مي خيزيم!
در دنيايي كه هركس مي تواند براي خود يك شخصيت جعلي بسازد و نقش متفاوتي از هويت واقعي خود را به نمايش بگذارد، اعتماد معنا ندارد! و ما اين دنياي پر از علامت سوال را به خانواده گرم و صميمي مان ترجيح مي دهيم!
-
نظريه كارشناس:
وجود آسيب ها و تهديدات مختلف در فضاي مجازي و به خصوص شبكه هاي اجتماعي در عصر كنوني بر هيچ كس پوشيده نيست. دشمن حتي از بازي سالم بچه هاي ما در كوچه ها هراس دارد و با طراحي بازي هاي مختلف و ايجاد شبكه هاي اجتماعي فضاي سايبر را جايگزين كوچه هاي پرهياهوي قديم كرده است. جبهه دشمن در جنگ نرم براي جوانان و قشر فعال ما برنامه ريزي هاي زيادي انجام داده اند و با ايجاد انواع برنامه هاي اينترنتي آنها را جذب اين فضا كرده اند و به تدريج از اين طريق آنها را در ورطه سقوط و انزوا قرار مي دهند. دشمنان اسلام از اجتماع در مساجد و پايگاه ها هراس دارند و با اطلاع از قدرت شبكه هاي اجتماعي تمام توان خود را در اين حوزه بكار گرفته اند تا مردم و به ويژه جوانان و نوجوانان را از اجتماعات سالمي مانند مساجد، پايگاه ها و كوچه هاي بازي دور كرده و به گوشه انزواي اتاق ها بكشاند و به تدريج آنان را منزوي و افسرده كنند. يقينا همه بايد به اين باور برسيم كه چشم هاي تيزبين و دست هاي آلوده اي در پس اين پرده مجازي در كمين ماست و بي ترديد اطلاعات خصوصي، خانوادگي و حتي كاري ما در فضاي مجازي رصد مي شود.
-
سيدمحمد شاه چراغ، خبرنگار پايگاه خبري پليس استان سمنان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو