پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۹ / ۱۹:۱۳
کد مطلب: 1368
۰

آيين‌نامه جديد ارتقاي اعضاي هيات علمي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصويب شد

دكتر مهدي ايرانمنش در گفت‌وگو با (ايسنا)، با ارائه جزئيات آيين نامه جديد ارتقاي اعضاي هيات علمي دانشگاه‌ها، اظهاركرد: براين اساس در آيين نامه جديد ارتقاء، نيازهاي نظام آموزشي و پژوهشي در قالب چهار فعاليت تربيتي، فرهنگي و اجتماعي، آموزشي، پژوهشي و فناوري و خدمات مديريت علمي و اجرايي لحاظ شده است كه اين چهار ماده هر كدام داراي بندهاي جداگانه هستند. وي افزود: در آيين نامه قبلي ارتقاي اعضاي هيات علمي، بحث فعاليت‌هاي فرهنگي و تربيتي عنوان شده بود و در آيين‌نامه جديد بخش اجتماعي نيز به آن اضافه شده است.
آيين نامه جديد خيلي ساده و روشن است صداقت و امانت داري اساتيد در آيين نامه جديد پررنگ تر است معاون وزيرعلوم با بيان اينكه آيين نامه جديد ارتقاي اعضاي هيات علمي امكان خود ارزيابي را براي اعضاي هيات علمي فراهم كرده است، تصريح كرد: آيين نامه قبلي اعضاي هيات علمي بسيار پيچيده بود؛ اما آيين نامه جديد خيلي ساده و روشن است و در پنج صفحه خلاصه شده است. وي به ماده فعاليت‌هاي تربيتي، فرهنگي و اجتماعي در اين آيين نامه اشاره كرد و از جمله بندهاي اين ماده را تدوين كتاب، مقاله، توليد اثر بديع هنري در حوزه فرهنگي تربيتي و اجتماعي، ارائه مشاوره يا همكاري‌هاي موثر با تشكل‌هاي قانونمند دانشجو و اساتيد، طراحي و مشاركت فعالانه در برگزاري كرسي‌هاي نقد و آزاد انديشي، صداقت و امانت داري و غيره عنوان كرد. معاون وزيرعلوم افزود: بحث صداقت و امانت داري در آيين نامه جديد پررنگ تر بوده و با وجود اينكه اين فاكتور را همه اساتيد دارا هستند، اما بر روي آن تاكيد شده است. رييس هيات امنا وهيات مميزه مركزي وزارت علوم، گفت: پررنگ شدن فعاليت‌هاي كاربردي، اضافه شدن بخش اجتماعي در كنار فعاليت‌هاي تربيتي، فرهنگي، پررنگ شدن شاخص صداقت و امانت داري و همچنين ساده شدن آيين نامه از ويژگي‌هاي آيين نامه جديد است. ايرانمنش خاطرنشان كرد: در آيين‌نامه جديد همچنين فعاليت‌هاي پژوهشي در حوزه اجرا و به عبارتي فعاليت‌هاي كاربردي نسبت به آيين نامه قبلي پررنگ‌تر شده است كه البته به معني كاسته شدن از فعاليت‌هاي بنيادي نيست.   با صدور احكام جداگانه‌يي از سوي وزير علوم؛
روساي دانشگاه‌هاي صنعتي اميرکبير،علامه طباطبايي و فردوسي مشهد ابقا شدند
وزير علوم، تحقيقات و فناوري در احکام جداگانه‌يي دکترعليرضا رهايي، حجت‌الاسلام دکتر سيد صدرالدين شريعتي و دکترعليرضا عاشوري روساي دانشگاه‌هاي صنعتي امير‌کبير، علامه طباطبايي و فردوسي مشهد را در سمت‌هاي خود ابقا كرد. به گزارش سرويس صنفي و آموزشي ايسنا، كامران دانشجو در اين احکام ضمن قدرداني از خدمات روساي دانشگاه‌هاي مذكور طي سالهاي گذشته، ابراز اميدواري کرده است که با حسن تدبير، مديريت جامع و جهت‌گيري ارزشمدار و دانش‌محور منشا خدمات ماندگار به جامعه دانشگاهي بوده و در عرصه تحولات فزآينده علمي و پژوهشي کشور و توسعه و تعالي آن موثر و نقش‌آفرين باشند. همچنين وزيرعلوم طي حکمي دکتر احمد رضا رباني را به سمت سرپرست دانشگاه تفرش منصوب کرد و طي نامه‌اي جداگانه از خدمات ارزنده دکترسيد سليمان نورآذر خشکناب رئيس سابق دانشگاه تفرش در طول مدت تصدي اين مسئوليت قدرداني كرد. گفتني است دکتر رباني عضو هيئت علمي و دانشيار دانشکده مهندسي نفت دانشگاه صنعتي امير کبير بوده و پيش از اين معاونت آموزشي اين دانشکده را بر عهده داشته است.
رييس دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه هرمزگان منصوب شد
طي حکمي از سوي دکتر احمد نوحه گر، رييس دانشگاه هرمزگان، دکتر منصوره شميلي به سمت رييس دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي اين دانشگاه منصوب و از زحمات دکتر اسد پور، رييس پيشين دانشکده تشکر و قدرداني شد. به گزارش سرويس صنفي و آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خليج فارس، در اين حکم آمده است: نظر به تعهد، شايستگي و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين ابلاغ براي مدت دو سال به سمت رييس دانشکده کشاورزي ومنابع طبيعي دانشگاه منصوب مي شويد. اميدوارم با اتکال به خداوند سبحان و همفکري اعضاي هيات علمي، در پيشبرد برنامه ريزي و اهداف آموزشي و پزوهشي دانشکده موفق باشيد. گفتني است؛ دکتر شميلي، عضو هيات علمي گروه مرتع و آبخيز داري دانشکده کشاورزي دانشگاه هرمزگان مي باشد. به گزارش ايسنا، دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه هرمزگان در سال 1387 به بهره برداري رسيد و در حال حاضر داراي رشته‌هاي مهندسي کشاورزي (باغباني)، مهندسي منابع طبيعي (شيلات)، مهندسي منابع طبيعي (مرتع و آبخيزداري) در مقطع کارشناسي و رشته‌هاي شيلات (بوم شناسي آبزيان شيلاتي)، شيلات (تکثير و پرورش آبزيان) و مرتع و آبخيزداري در مقطع کارشناسي ارشد است.  رئیس جدید پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران منصوب شد
رئیس دانشگاه تهران طی حکمی دکتر محمدمهدی عزیزی استاد دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران را به عنوان رئیس جدید پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران منصوب کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، در مراسمی که روز گذشته 27 شهریور با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه، استادان، دانشجویان و کارکنان پردیس هنرهای زیبا در تالار شهید آوینی این پردیس برگزار شد، دکتر محمد مهدی عزیزی به عنوان رئیس پردیس معرفی و از زحمات و تلاشهای دکتر محسن حبیبی قدردانی شد. به گزارش مهر، تأسیس دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران در سال 1318 صورت گرفته است و در سال 1384 طبق تصمیم‌ هیئت امنای دانشگاه تهران و به منظور سرعت بخشیدن به رشد و توسعه علمی دانشگاه و تسریع در فرآیندهای آموزشی و پژوهشی و اجرایی با توجه به گستردگی فعالیت‌ها و تنوع چشمگیر رشته‌های تحصیلی تصمیم به ارتقاءِ ساختار اداری از دانشکده به پردیس گرفته شد. پردیس هنرهای زیبا در حال حاضر دارای چهار دانشکده از جمله دانشکده شهرسازی، دانشکده معماری، دانشکده هنرهای تجسمی، دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی و گروه آموزشی مطالعات عالی هنر است. در حال حاضر 3 هزار دانشجو در رشته‌های مختلف در این پردیس مشغول به تحصیل هستند و 105استاد، دانشیار، استادیار، مربی، مربی آموزشیار مسئولیت آموزش دانشجویان را برعهده دارند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد