جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۱:۴۷
کد مطلب: 31131
۰

تولید مخمر نیمه‌انسان!

 

به گزارش ایسنا، این آزمایش جدید برای اثبات این نظریه انجام شده که مخمر یکی از خویشاوندان دور انسان است.

 

در حقیقت، مخمر از اشتراکات بسیار زیادی با انسان برخوردار است، بطوری که دانشمندان دریافته‌اند انسان می‌تواند ژن‌های خود را با مخمر مبادله کرده و زنده بماند.

 

این دانشمندان با استفاده از ژنهای انسان، سویه‌های مهندسی شده مخمر را تولید کردند. آن‌ها دریافتند که گروههای خاصی از ژنها بطور عجیبی در طول زمان تکامل ثابت باقی مانده‌اند.

 

به گفته محققان، این تحقیق راه را برای استفاده از مخمرهای انسانی‌شده به منظور درک بهتر اختلالات ژنتیکی و برای غربالگری داروها در جهت درمان بیماری‌ها هموار کرده است.

 

اگرچه مخمر تنها از یک سلول برخوردار بوده و انسان‌ها دارای تریلیون‌ها سلول در سیستم‌های پیچیده هستند، اما اشتراکات ژنی زیادی بین این دو موجود وجود دارد.

 

از میان این ژن‌های مشترک، 450 نمونه از آن برای بقای مخمر حیاتی هستند، از این رو دانشمندان نسخه مخمر هر کدام را حذف کرده و آن‌ها را با نسخه انسانی جایگزین کردند.

 

تولید صدها سویه جدید از مخمر و هر کدام با یکی از ژنهای انسان، منجر به تولید سویه‌های مهندسی شده جدید بسیاری شد که پس از تعویض ژنهایشان با نمونه انسانی دوام آورده و تکثیر شدند.

 

تحقیقات آینده ممکن است به مقایسه سویه‌های مختلف مخمر انسانی شده بپردازند که هر کدام از نسخه نسبتا متفاوتی از یک ژن انسان برخوردارند و از یافته‌ها برای درک بهتر چگونگی تاثیرگذاری جهش‌های خاص بر سلامت انسان استفاده کنند.

 

محققان همچنین می‌توانند نسخه‌های دقیقی از جهش‌های ژنی انسان را در مخمر قرار داده و سپس داروهای مختلف را برای آزمایش درمان‌های جدید روی آن امتحان کنند.

 

اگرچه قبلا از این گونه تجربیات تبادل ژنی بین انسان و مخمر با یک ژن انجام شده، اما این نخستین تحقیق مقیاس بزرگ برای تبادل صدها جفت ژن محسوب می‌شود.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!