پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۲ / ۰۸:۲۷
کد مطلب: 19801
۰

اختلال خواب عامل بیماری قلبی

دکتر صادق نيت، روانپزشک در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: اختلالات خواب به دلیل بروز آنها به صورت بیماری های جسمی و روحی معمولا اشتباه یا دیر تشخیص داده می شود و باعث جدی تر شدن بیماری و بروز مشکلات بیشتر می شود. از عوارض این نوع اختلالات بروز تشدید بیماری های قلبی است که در صورتی که درمان در مورد اختلال خواب صورت نگیرد بیماری های به وجود آمده بعدی نیز باقی می ماند زیرا عامل بیماری همچنان وجود دارد.
وی در ارتباط با شایعترین بیماری هایی که عامل به وجود آمدن آنها اختلالات خواب است گفت: خروپف شبانه یکی از اختلالات خواب به شمار می آید که می تواند منجر به سکته شود این اختلال همراه با تنفس یا کاهش جریان تنفس است که بیماری شایعی است اما غالب مردم آن را جدی نمی گیرند و به عنوان امری شایع و عادی به آن نگاه می کنند. متاسفانه تشخیص درست و درمان مناسب در این مورد صورت نمی گیرد ،عمدتا فرد دچار عوارضی مانند سکته می شود ولی به علت وجود عامل زمینه ای خواب سکته بعدی هم به فاصله نه چندان طولانی اتفاق می افتد و شخصی که می توانست به سادگی از ابتلا به بیماری مهلک نجات پیدا کند به علت تشخیص ناکامل مجبور به تحمل عوارض جدی تر می شود.

وی در ادامه گفت: بیش از 80 نوع بيماري در اختلال خواب داریم بیشتر اختلالات در زمان خواب بروز می کند و در طی روز علائمی از خود نشان نمی دهد و صرفا با خواب بیمار شروع می شود و با بیداری علائم مرتفع شده یا گاها به نوع دیگری خود را نشان می دهد. این بیماری ها انواع مختلف دارد از بیماری های تنفسی گرفته تا بیماری های حرکتی، امواج غیر طبیعی حین خواب در مغز و وضعیت غیر طبیعی اکسیژن رسانی حین خواب و همچنین درگیری ارگان های مختلف بدن که بیماری های را در پی دارد.
این متخصص در ادامه افزود: مشکلات خواب عموما دیر تشخیص داده می شود وعلت آن بروز نیافتن علائم آن در روز است که فرد آنها را در بیداری تجربی نمی کند و به همین دلیل به پزشک مراجعه نمی کند. نکته مهم در بیماری ها و اختلالات خواب این است که خود فرد حین خواب متوجه آنها نمی شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.