پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ / ۰۷:۰۴
کد مطلب: 11061
۰

عرضه سیم کارتهایی با قابلیت تماس اضطراری برای دانش آموزان

معاون سازمان تنظیم مقررات از ارائه پیشنهادی به اپراتورهای موبایل خبر داد که براساس آن سیم کارتهایی تنها با قابلیت تماسهای اضطراری در اختیار کودکان و دانش آموزان قرار گیرد تا مشکلات فعلی خرید و فروش بدون نظارت سیم کارت توسط دانش آموزان برطرف شود.

به گزارش مهر، حسن رضوانی با اشاره به توزیع سیم کارت تلفن همراه در مدارس کشور که به دلیل مخالفت نهادهای نظارتی و نیز وزارت آموزش و پرورش متوقف شده است، اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی براساس طرح پلیس فتا به ارائه پیشنهادی به اپراتورهای تلفن همراه اقدام کرده است که براساس آن سیم کارتهای مختص دانش آموزان و کودکان عرضه شود که تنها قابلیت دریافت و تماس با والدین و نیز شماره های اضطراری و ضروری را داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه طبق قوانین موجود کشور واگذاری سیم کارت به افراد زیر 18 سال ممنوع است، گفت: هم اکنون واگذاری سیم کارتهای موسوم به "دانش" در مدارس کشور متوقف شده است اما باید تمامی تلاش صورت گیرد که استفاده از موبایل در میان کودکان و نوجوانان در صورت لزوم، ضابطه مند باشد.

رضوانی با اشاره به برنامه های نظارتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد عملکرد اپراتورهای موبایل در این زمینه تاکید کرد: نظارت بر واگذاری ضابطه مند سیم کارت و احراز هویت مالکان با توجه به شرایط سنی از جمله مسائلی است که از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مورد توجه قرار گرفته است.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به تبعات اجتماعی ناشی از واگذاری بی ضابطه سیم کارت در میان کودکان و نوجوانان و نبود نظارت بر استفاده ازاین سیم کارتها که از سوی پلیس فضای تبادل اطلاعات به دفعات تاکید شده است، خاطرنشان کرد: با ارائه سرویس سیم کارتهای مختص تماس های اضطراری از سوی اپراتورها بسیاری از مشکلات در این زمینه حل خواهد شد حتی شواهد نیز نشان می دهد که اپراتورها به ارائه این سرویس تمایل دارند.

اپراتور همراه اول در جریان توزیع سی‌دی قرآنی در مدارس که با هدف ترویج فرهنگ قرآنی صورت گرفته بود سیم کارتهایی با نام "دانش" نیز همراه با این سی دی ها در میان دانش آموزان توزیع می کرد که این موضوع اعتراض مسئولان وزارت آموزش و پرورش و کارشناسان این بخش را به همراه داشت؛ چرا که این سیم کارتها به صورت مستقیم در اختیار دانش آموز قرار می گرفت و دانش آموز تنها با داشتن کارت شناسایی و تصاویری از شناسنامه والدین خود می توانست این سیم کارتها را مورد استفاده قرار دهد. در حال حاضر توزیع این سیم کارتها متوقف شده است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی