چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۴:۴۴
کد مطلب: 30691
۰

نتایج تحقیقات: کاهش خطر ابتلا به کبد چرپ با مصرف روزانه قهوه یا چای

به گزارش ایسنا ، تحقیقات انجام شده در استرالیا نشان داد نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه در ساعات اولیه صبح، خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می‌دهد.

در این تحقیقات همچنین مشخص شد افزایش مصرف کافئین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را کاهش دهد؛ زیرا کافئین متابولیسم چربی در کبد را تحریک می‎کند. بر اساس یافته‌های این تحقیق مصرف چهار فنجان قهوه یا چای در طول روز می‌تواند خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش دهد.
حدود 70 درصد از مردم جهان که مبتلا به چاقی و دیابت بوده، دارای بیماری کبد چرب غیر الکلی نیز هستند. این بیماری در بین مردم آمریکا شیوع 30 درصدی دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
نبود اضطراب مسئله ساز است،کمی اضطراب ارزش انطباقی دارد و اضطراب فراوان خرابی به بار می آورد.