چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۸:۲۱
کد مطلب: 25147
۱
۱
افزایش 26 درصدی شهریه مدارس

گفته هاي مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در نشست خبري+عكس

آخرین وضعیت مدارس استیجاری تهران
گفته هاي مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در نشست خبري+عكس
اسفندیار چهاربند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران روز یکشنبه با اعلام این خبر در یک نشست خبری به تبیین برنامه‌های آموزش و پرورش در سال جاری پرداخت و با اشاره به تلاش برای راه اندازی تابستانه اوقات فراغت دانش آموزان اظهار کرد: تلاش می‌کنیم با ترتیب دادن برنامه‌های متنوع در تابستان استمرار تربیت مابین دو سال تحصیلی در تابستان همچنان برقرار و مستحکم باقی بماند.

 
برنامه‌های آموزش و پرورش تهران برای اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان
93

 وی با بیان اینکه برنامه اوقات فراغت سال 93 هفته گذشته در شورای آموزش و پرورش تهران به تصویب رسید گفت: این برنامه سپس در جلسه‌ای که برای ساماندهی اوقات فراغت جوانان در فرمانداری تهران ترتیب داده شده بود نیز مطرح و مورد تایید قرارگرفت و سپس به مناطق ادارات کل آموزش و پرورش تهران ابلاغ شد.

 و باعلام اینکه آمار پایگاه های تابستانی تا 15 تیرماه اعلام می‌شود ادامه داد: امیدواریم با کمک سایر دستگاه‌ها تابستان بانشاطی داشته باشیم.

  

اعلام جزییات ثبت نام در مدارس تهران

 وی در ادامه به موضوع ثبت نام در مدارس اشاره و اظهار کرد: ثبت نام در مدارس همواره با نقد و انتقاداتی همراه بوده است چرا که دستیابی به فرصت‌های آموزشی و پرورشی را برای خانواده ها فراهم می‌کند. این موضوع که خانواده ها فرزندشان را در چه مدرسه‌ای ثبت نام کنند یعنی اینکه به چه فرصتی از آموزش و پرورش با چه درجه کیفیتی دست یافته‌اند.

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: به همین خاطر است که خانواده ها همواره روی این موضوع حساسیت دارند و نگران هستند و تلاش می‌کنند مدرسه‌ای را انتخاب کنند که خدمات کیفی آموزشی را برای آنها تضمین کند البته مدارس ما نیز در تلاش هستند تا آرامش خانواده ها را حفظ کنند.

 چهاربند با اشاره به تنوع مدارس و دشواری انتخاب برای اولیا اظهار کرد:‌ ما پنج نوع مدرسه داریم که شامل مدرسه عادی دولتی،‌ نمونه دولتی، شاهد، هیئت امنایی و سمپاد (پرورش استعدادهای درخشان) می‌شود که شرایط تحصیل در هرکدام از این مدارس متفاوت است.

 وی افزود: مدارس سمپاد و نمونه دولتی طبق اساسنامه اقدام به پذیرش دانش‌آموزان می‌کنند و نفس برگزاری آزمون به این مدارس مرحله‌ای برای ورود به این مدارس است و می‌تواند شرایط ویژه‌ای را برای خانواده و دانش‌آموز رقم بزند.

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه در مدارس شاهد آزمون ورودی نداریم اما معیارهایی برای پذیرش دانش‌آموزان در این مدارس براساس توافق وزارتخانه و بنیاد شهید وجود دارد گفت: در مدارس دولتی نیز تنها شرط ورود و ثبت نام محدوده محل سکونت است و درواقع این حداقل شرایط برای ثبت نام در مدارس دولتی است.

  

لغو ثبت نام دانش آموزان در مدارس هیئت امنایی با شرط معدل و آزمون

 چهاربند افزود: مدارس هیئت امنایی حدود هفت سال که در کشور دایر شده‌اند و اکنون صد واحد آموزشی در تهران در مقاطع مختلف به شکل هیئت امنایی اداره می‌شود تا سال گذشته ثبت نام در این مدارس به گونه‌ای بود که آنها اجازه داشتند به دو شکل اقدام کنند شرط اول محل سکونت بود و اگر ظرفیت تکمیل می‌شد می‌توانستند براساس معدل یا برگزاری آزمون ورودی اقدام به جذب دانش آموزان کنند.

 وی با بیان اینکه امسال روند انتخاب دانش آموزان در مدارس هیئت امنایی تغییر کرده است گفت: از امسال براساس اساسنامه ظرفیت مدارس باید به گونه‌ای معین شود که دانش آموزان بتوانند بدون برگزاری آزمون و یا شرط معدل ثبت نام کنند. درواقع اجازه انتخاب دانش آموزان به صورت آزمون و شرط معدل در مدارس هیئت امنایی سلب شده است.

 چهاربند تاکید کرد: علت این امر آن است که وقتی دو ملاک برای انتخاب در مدارس وجود داشت باعث می‌شد مدارس دوقطبی شوند درواقع یک عده بدون هیچ ملاکی برای عملکرد تحصیلی ثبت نام می‌شدند و عده‌ای با آزمون ورودی و یا شرط معدل پذیرفته می‌شدند. این تبعیض اجتماعی و عدم برابری در فرصت‌های اجتماعی عوارض فرهنگی و تربیتی داشت. و دانش ‌آموزان همگن نبودند.

  

ابلاغ شهریه مدارس غیردولتی/ رشد 26 درصدی شهریه‌ها

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه ضمن اعلام این خبر که شهریه مدارس غیردولتی امروز ابلاغ شد اظهار کرد:‌ میانگین رشد شهریه در تهران براساس اجرای الگوی جدید تعیین شهریه 26 درصد بوده است.

 وی با اشاره به اینکه 18 درصد دانش آموزان تهرانی در مقاطع مختلف تحصیلی در 1500 مدرسه مشغول امر سوادآموزی هستند اظهار کرد: شهریه مدارس غیردولتی قبلا شفاف نبود و مشخص نبود که سهم مولفه‌ها و عوامل مختلف در هزینه‌های تمام شده چقدر است و هر سال درصدی به هزینه‌های قبلی اضافه می‌شد.

 چهاربند ادامه داد امسال برای نخستین بار شهریه‌ها اعلام شده‌اند و در این الگو سهم فضا، نیروی انسانی، تجهیزات و تمام مؤلفه‌های مربوط به یک ساعت آموزش در مدارس مشخص شده است. این اطلاعات براساس خوداظهاری مدیران مدارس در اختیار ادارات قرار گرفت و شهریه‌ها براساس آن معین شد. امسال شهریه‌ای که ابلاغ کردیم با هزینه‌های واقعی مدارس تناسب بیشتری دارد و هزینه‌ها شفاف‌تر شده است.

 مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران همچنین در پاسخ به پرسشی درباره سقف شهریه مدارس غیردولتی اظهار کرد: تعیین شهریه‌ مدارس غیردولتی به تفکیک مناطق، محله‌ها و سایر مولفه‌ها احصا می‌شود و حداکثر شهریه لزوما به معنای بهترین کیفیت نیست؛ چرا که میزان شهریه ارتباط مستقیم با میزان اجاره بهای مدارس غیردولتی دارد و اکنون بالای 89 درصد مدارس غیردولتی اجاره‌ای هستند و 49 درصد از هزینه‌های این مدارس سرانه اجاره آنهاست.

 وی تاکید کرد:‌ دراین شرایط خانواده‌ها به قیمت شهریه مدارس توجه نکنند؛ چرا که لزوما اگر شهریه مدرسه‌ای بالاتر بود به معنای کیفیت بالاتر نیست و به زودی نرخ شهریه مدارس غیردولتی به تفکیک مقاطع بر روی سامانه آموزش و پرورش شهر تهران قرار می‌گیرد. زیرا این حق مردم است که اطلاعات لازم در این خصوص در اختیارشان قرار بگیرد.

 چهاربند اظهارکرد:‌ باید گفت غیر از شهریه ابلاغی، مدارس برای غذا و سرویس نیز هزینه‌هایی دریافت می‌کنند که استفاده از اینها اختیاری است. به مدارس تاکید کرده‌ایم که اگر قرار است برای این موارد هزینه‌ای دریافت کنند حتما قرارداد جداگانه با والدین امضاء کنند و مدارس موظفند حتما برنامه‌های خود را اعلام کنند و تاکید ما این است که مازاد بر شهریه مصوب هر آنچه ارائه شود اختیاری است.

چهاربند در ادامه درباره چگونگی نظارت بر مدارس به منظور جلوگیری از دریافت شهریه‌های غیرقانونی، گفت: در مدارس غیردولتی دریافت مازاد شهریه غیرقانونی است که باید با آن برخورد کنیم البته با الگوی جدید زمینه توجیهات برای دریافت وجوه نیز باید از بین برود.

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران افزود:‌ مدارس شاهد ، نمونه دولتی و سمپاد تعرفه‌های مصوب دارند و ما باید مراقبت ونظارت کنیم مازاد بر هزینه مصوب وجوهی از مردم دریافت نشود. اما در باره مدارس عادی دولتی وهیئت امنایی باید گفت که ‌مدارس هیئت امنایی مجاز هستند کلاس‌های فوق برنامه را پس از تایید اداره کل آموزش و پرورش برگزار و مبالغ تعیین شده را از دانش آموزان دریافت کنند.

 وی ادامه داد: الزامی برای حضور در کلاس‌های فوق برنامه در مدارس هیئت امنایی نداریم. تا سال گذشته برخی از مدارس هیئت امنایی برنامه‌های فوق العاده به برنامه‌های اصلی درسی ترکیب می‌کردند و دیگر خانواده حق انتخاب نداشت اما مدارس باید کلاس‌های فوق برنامه را جداگانه برگزار و اجازه انتخاب داوطلبانه به دانش آموز بدهند.

 چهاربند با بیان اینکه مدارس عادی دولتی اساسا تا قبل از شروع سال تحصیلی اجازه ارائه برنامه فوق‌العاده ندارند اظهار کرد:‌ پس از شروع سال تحصیلی و تشکیل جلسه اولیا و مربیان و به تایید رسیدن برنامه‌های فوق‌العاده توسط ادارات آموزش و پرورش ، مدیران می‌توانند کلاس‌های فوق العاده خود را اعلام کنند که در این صورت نیز شرکت در کلاس‌ها اختیاری است.

 وی با تاکید بر اینکه در زمان ثبت نام مدارس دولتی اجازه دریافت هیچ وجه دیگری به جز پول کتاب و حق بیمه ندارند، گفت:‌هر عامل و شرایطی که اخذ وجه در مدارس دولتی را الزام آور کند غیرقانونی است. متاسفانه برخی مدارس الزاماتی نظیر عدم تحویل کارنامه یا اعلان عمومی در مقابل جمع را در پیش می‌گیرند که بتوانند کمک‌های مردمی را دریافت کنند که صحیح نیست.

 

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه منابع تامین مالی مدارس مطابق قانون به چهار بخش وجوه دولتی، کمک‌های داوطلبانه اولیا، هزینه دریافتی بابت فعالیت‌های فوق برنامه اختیاری و هدایا و کمک‌های خیرین تقسیم می‌شود گفت:‌ درواقع براین اساس هر اخذ وجهی در مدرسه خلاف قانون نیست و درواقع خانواده‌ها می‌توانند کمکهای داوطلبانه به مدارس داشته باشند و این مساله یک اصل قانونی است اما مشکلی که در این خصوص داریم روش اجرای این قانون است. متاسفانه برخی مدیران مدارس به درستی برنامه‌های خود را به والدین اعلام نمی‌کنند.

 چهاربند با بیان اینکه براساس یک پیمایش که در یکی از مناطق تهران انجام شده بود مجموع هزینه های جاری یک مدرسه 12 کلاسه با ظرفیت 360 دانش اموز حداقل 600 میلیون تومان در سال است گفت:‌ این در حالی است که مجموع کمک‌های مردمی در سال 2.7 درصد این مبلغ می‌شود. باید به مردم بگوییم سهم خدمات دولتی از اداره مدارس چه میزان است و نباید این سهم را نادیده بگیریم. درواقع با کمک‌های مردمی مبحث آموزش رایگان محو نمی‌شود چرا که بیش از 95 درصد هزینه‌های جاری مدارس را دولت تعیین می کند البته همان 5 درصد هم می‌تواند در ارتقای کیفیت برنامه‌های پرورشی مدارس موثر واقع شود.

برنامه‌های آموزش و پرورش برای پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه به تفاهمنامه وزارت آموزش و پرورش با ستاد مبارزه با مواد مخدر اشاره و اظهار کرد:‌ برنامه پیشگیری از سوء مصرف در آموزش و پرورش آغاز شده است که شامل سه محور دانش آموزان، اولیای دانش آموزان و پرسنل آموزش و پرورش بود.

 وی ادامه داد: محور اول با برگزاری دوره های آموزشی و آگاهی دهی به دانش آموزان دنبال شد. محور دوم نیز با هدف توانمندسازی و آموزش به اولیای دانش آموزان برای پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر پی گرفته شد و برای کارکنان آموزش و پرورش نیز برای رصد کردن مدارس و ارتقای آگاهی های آنها دوره‌هایی برگزار کردیم. البته حجم این دوره‌های برگزار شده کافی نیست و باید منابع بیشتری برای توسعه این طرح در اختیار ما قرار بگیرد.

 
وضعیت ترک تحصیل دانش آموزان تهرانی در مقاطع مختلف

 چهاربند با بیان اینکه گزارشی مبنی بر ترک تحصیل دانش آموزان در مقاطع ابتدایی در سال گذشته نداشتیم گفت:‌این آمار در دوره راهنمایی نیز بسیار نامحسوس است و جای نگرانی ندارد. علی رغم اینکه باید جمع‌بندی‌های نهایی شهریورماه اعلام شود اما می‌توان گفت از جمع 320 هزار دانش آموز دوره متوسطه کمتر از 150 مورد ترک تحصیل گزارش شده است و این رقم در دوره متوسطه دوم کمتر از 760 نفر است.

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه عوامل متفاوتی چون محل سکونت از نظر میزان آسیب پذیری اجتماعی، شرایط خانواده، طلاق، تعداد اولاد در یک خانواده، کیفیت آموزش و پرورش در مدارس و غیره از جمله بروز ترک تحصیل در مقاطع مختلف هستند گفت: ‌ماهیت ترک تحصیل دختران با پسران تفاوت جدی دارد. به عنوان مثال ترک تحصیل در دختران به برخی مسائل فرهنگی و ازدواج بازمی‌گردد اما در پسران عمدتا دلیل اقتصادی دارد.


 برنامه عملیاتی سال تحصیلی 94-93 تهران تصویب شد

  مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه ضمن اعلام تصویب برنامه عملیاتی سال تحصیلی 94-93 در شورای آموزش و پرورش در هفته‌ای که گذشت اظهار کرد: موضوع استفاده از مدیران شایسته در سمت‌های مختلف آموزش و پرورش تهران در این برنامه مورد توجه قرارگرفته است و ما با مدیرانی کار خواهیم کرد که مساله اصلی‌شان آموزش و پرورش باشد و از تشدید فضای سیاسی به شدت پرهیز می‌کنیم.

 
پرداخت کامل مطالبات فرهنگیان بازنشسته

 وی در ادامه با بیان اینکه علی رغم تنگناهای مالی دولت به تدریج از محل تحقق درآمدهای پیش‌بینی شده پرداخت مطالبات فرهنگیان انجام شد گفت:‌ امروز کلیه مطالبات بازنشستگان ما اعم از بازنشستگان عادی، پیش از موعد و ایثارگران پرداخت شده است و بابت سال 92 هیچ بدهی نداریم.

 چهاربند افزود: حق التدریس دبیران نیز که از اردیبهشت سال 92 مطالباتی از آن باقی مانده بود، تا پایان فروردین ماه به طور کامل پرداخت شد و در تلاش هستیم حق التدریس دبیران در اردیبهشت ماه را نیز همین روزها پرداخت کنیم.

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه با بیان اینکه برای نخستین بار طی 35 سال گذشته احکام استخدامی معلمین تهران اول فروردین ماه صادر شد، گفت: امروز در حوزه‌های مدیریتی مالی مختلف در آموزش و پرورش تلاش شبانه‌روزی انجام می‌شود تا به محض وصول اعتبارات تخصیصی حقوق معلمان را واریز کنیم و تاخیری نداشته باشیم.

  

وضعیت مدارس استیجاری در تهران

 وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر چگونگی سازماندهی و رسیدگی به وضعیت مدارس استیجاری در تهران گفت:‌ 106 مدرسه استیجاری درتهران داریم که تاکنون حکم قلع و قمع 47 مدرسه تاکنون صادر شده و مالک می‌تواند مدرسه را از ما تحویل بگیرد.

 چهاربند ادامه داد: در طول چهار ماه گذشته جلسات مستمری با مالکین داشتیم تا بتوانیم مشکل را حل کنیم البته مشکل اصلی ما تامین منابع مالی برای پرداخت قیمت این املاک است اما تاکنون گزارشی مبنی بر به نتیجه رسیدن مذاکرات نداشته‌ایم. باید 700 میلیاردتومان برای خرید این مدارس هزینه کنیم که چنین اعتباری در اختیار نداریم.

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه به استناد قانون بودجه سال 93 مجلس اجازه تبدیل به احسن املاک و تهاتر املاک را به ما داده است افزود: براین اساس به مذاکره با طرفین مالک ساختمان‌های استیجاری، قیمت کارشناسی ملک مشخص می‌شود و ما دست به تهاتر املاک می‌زنیم به این معنا که مدرسه را با ملک دیگری از آموزش و پرورش تعویض می‌کنیم و درواقع از طریق جابجایی املاک این کار را انجام می‌دهیم.

 چهاربند با بیان اینکه از سوی دیگر در مناطق 15 و 16 تهران املاکی داشتیم که سال ها به تصرف شهرداری در آمده بود و حتی به پارک تبدیل شده بود گفت:‌ پیگیری کردیم تا شهرداری تعدادی از مدارس استیجاری ما را به ازای املاکی که تصرف کرده است از مالک خریداری کند تا به این ترتیب بخشی از مشکلات مربوط به مدارس استیجاری ما نیز حل شود.

 وی در ادامه درباره بیمه طلایی بازنشستگان نیز اظهار کرد: بیمه طلایی یک سابقه چهار ساله در آموزش و پرورش دارد اما متاسفانه به علت اینکه پشتوانه‌های مالی تضمین شده نبود و بیمه ایران حدود 400 میلیارد از آموزش و پرورش طلب داشت حاضر به تمدید قرارداد با ما نشد و با توجه به اینکه تعرفه‌های جدید نیز اعلام شده بود نهایتا بیمه آتیه سازان حافظ با نرخ 26 هزار تومان بابت قیمت تمام شده خدمات با ما قرارداد بست که البته پیشنهاد بیمه ایران بیشتر از این مقدار بود.

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: این قرارداد از یک خرداد بسته شده اما با توجه به اینکه بیمه آتیه سازان حافظ یک ماه زمان نیاز داشت تا بتواند آمار قطعی بیمه شدگان ما را در اختیار بگیرد و سپس خدمات خود را آغاز کند اما از آنها خواستیم تا خدمت به بازنشستگان را انجام دهند .

 چهاربند افزود: تاکنون 18 معرفی نامه صادر شده است و اعلام هم کرده‌ایم که اگر مشکلی بود به ادارات مناطق مراجعه کنند و معرفی نامه لازم را برای مراجعه به بیمه آتیه سازان حافظ دریافت کنند و امور درمانی خود را پی بگیرند.

 

* تخفیف 40 درصدی هزینه دندانپزشکی برای فرهنگیان تهرانی
چهاربند با اشاره به موضوع قرارداد جدید بیمه طلایی فرهنگیان و استفاده از خدمات دندانپزشکی در پایتخت خاطر نشان کرد: با هیأت امنای درمانگاه فرهنگیان جلسه داشتیم و در حال آماده کردن ساز و کاری هستیم تا 40 درصد هزینه دندانپزشکی شاغلان و 20 درصد این هزینه برای خانواده‌ها در 8 درمانگاه تهران لحاظ شود و بدون در نظر گرفتن دفعات مراجعه، کار دندانپزشکی فرهنگیان انجام شود؛ به نظر می‌رسد از اواخر مرداد ماه و اوایل شهریور این کار اجرایی شود.
وی به تعداد معلمان پایتخت که 81 درصد خانم و 19 درصد آقایان هستند، اشاره کرد و افزود: علت این عدم تعادل این بود که در سال 87 با بازنشستگی پیش از موعد، عمده معلمان مرد، رفتند و بخشی دیگر معلمان مرد با اجرای مصوبه دولت درباره خروج از کلانشهرها خارج شدند که باز هم عمدتاً آقایان بودند و همچنین استمرار بازنشستگی عادی و عدم جذب نیروی جدید مزید بر علت بود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: هیچ مکانیزم جذب برای این کمبود وجود نداشت و به ویژه در نقل و انتقالات، سه چهارم نیروهایی که به تهران وارد می‌شوند، خانم هستند و به دنبال آن هستیم با مکانیزم‌هایی این عدم تعادل را اصلاح و ترکیب کنیم.


ارائه معرفی نامه به فرهنگیان تا زمان حل مشکل بیمه طلایی
وی درباره مشکل بیمه طلایی فرهنگیان و اینکه برخی مراکز اجازه استفاده از امکانات این بیمه را به فرهنگیان نمی دهد گفت: در تفاهمی که با بیمه آتیه سازان حافظ استان تهران شده مقرر شد تا استقرار کامل زیر ساخت های بیمه طلایی قطعا بیشتر از یک ماه به طول می انجامد. فرهنگیان معرفی نامه لازم را از اداره رفاه منطقه دریافت کرده و به مرکز درمانی مورد نظر ببرد.

* 2400 معلم دوره متوسطه تهران مازاد هستند
چهاربند با بیان اینکه در دوره ابتدایی 900 آموزگار کمبود داریم، تصریح کرد: با راهکارهایی که در حال پیش‌بینی هستیم می‌خواهیم تا مرداد ماه این کار را عملیاتی کنیم؛ یک بخش نقل و انتقال است که اگر مجوزی داده شود صرفاً برای آموزگاری خواهد بود. وی افزود: برخی از همکاران که بازنشسته بودند به آنها پیشنهاد دادیم بمانند تا این عدد کاهش یابد؛ همچنین بخشی هم از طریق توسعه مدارس غیر دولتی جبران خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان داشت: در دوره متوسطه 2400 خانم مازاد داریم و بخش قابل توجه به دلیل کاهش دانش‌آموز فرصت اشتغال در کلاس نداشتند و در سایر سمت‌ها به کار گرفته شدند.
وی در پاسخ به این پرسش که «متولی اوقات فراغت کیست و آموزش و پرورش چه فعالیتی برای این موضوع انجام داده است؟»، گفت: متولی اوقات فراغت در استان‌ها اداره کل ورزش و جوانان است که باید برنامه‌ریزی کند و منابع را توزیع کند؛ تلاش کردیم با اداره کل ورزش و جوانان تهران ارتباط برقرار کنیم که تا امروز موفق نشدیم و عمده بار اوقات فراغت بر دوش آموزش و پرورش به عنوان یکی از دستگاه‌های اجرایی است.
وی افزود: امسال شهرداری کمک نسبتاً خوبی انجام می‌دهد و در 110 مدرسه پایگاه تابستانی دایر خواهد شد. مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به دلایل عدم پرداخت تفاوت احکام بازنشستگان خبره و عالی تصریح کرد: ما به التفاوت احکام بازنشستگان خبره و عالی که این رتبه توسط صندوق بازنشستگی پرداخت نشده بود را در حال رایزنی هستیم تا پرداخت کنیم؛ 3 میلیارد تومان اعتبار برای این کار نیاز داشتیم که با تلاش‌ها و مساعدت‌ها تأمین اعتبار انجام و تا پایان خرداد ماه این مشکل مرتفع می‌شود.
وی به موضوع حق‌التدریس خرداد ماه سال 92 اشاره و خاطر نشان کرد: بابت حق‌التدریس خرداد ماه سال گذشته فقط 10 روز را پذیرفته‌اند که پرداخت شد اما اینکه این 10 روز هم ساعاتی است که همکاران می‌آیند و در مدرسه حضور دارند در حال احصاء آنها هستیم.

برگزاری اردوی خارج از کشور مورد تایید ما نیست
وی درباره برگزاری اردوی های خارج از کشور در برخی از مدارس غیر دولتی نیز گفت: ممکن است این اردوها با توافق مدیر و اولیا باشد که اگر اتفاقی بیفتد موسسه یا مدیر مدرسه باید پاسخگو باشد. این دوره ها مورد تایید ما نیست و اگر مدرسه ای طبق قانون مجوز از ما بگیرد پرداخت هزینه ها اختیاری است نه اجباری.

 تعیین محدوده های مدارس براساس ظرفیت است
چهاربند در پاسخ به سئوال دیگری از خبرنگار مهر درباره مشکلات ثبت نام براساس محدوده های تعیین شده گفت: تعیین محدوده ها براساس تراکم در محله و ظرفیت مدرسه است. عبور از خط مرزی برای ثبت نام تنها براساس ظرفیت مدارس تعیین می شود. اداره ورزش و جوانان شهر تهران با ما همکاری نمی کند. وی درباره ساماندهی اوقات فراغت در شهر تهران نیز گفت: لیدر برنامه های اوقات فراغت در شهر تهران اداره ورزش و جوانان استان تهران است. ما در این مدت تلاش بسیاری کردیم که با این اداره کل ارتباط و تعامل داشته باشیم که تا به امروز این امکان فراهم نشده است و عمده کارهای اوقات فراغت روی دوش آموزش و پرورش سنگینی می کند. چهاربند ادامه داد: امسال با کمک شهرداری قرار است در 110 مدرسه خدمات ویژه در پایگاه های تابستانی دایر شود. تعداد آمار پایگاه تابستانی تا 15 تیر ماه اعلام خواهد شد.

وی همچنین درباره پرداخت مابه التفاوت احکام بازنشستگان فرهنگی توضیح داد: برای پرداخت این مابه التفاوت در رتبه خبره و عالی ما نیازمند سه میلیارد تومان اعتبار هستیم که امیدواریم تا پایان خرداد با تخصیص اعتبار این مشکل حل شود.
چهاربند درباره حق التدریس خرداد ماه و علت اینکه پرداخت حق التدریس در این ماه هشت روزه بوده است گفت: ما حق التدریس ها را به صورت 10 روزه پرداخت کردیم اما باید عملکرد خرداد ماه معلمان به صورت واقعی مستندسازی شود چراکه براساس قانون تعریف سال تحصیلی اول مهر تا پایان شهریور و فعالیت رسمی معلمان از اول مهر تا پایان خرداد ماه است پس چرا امتحانات دانش آموزان ابتدایی تا پایان اردیبهشت ماه به پایان می رسد تکلیف یک ماه خرداد که در حوزه عملکرد فرهنگیان است چه می شود؟!

ایجاد طرح نشاط و امید در روزهای پنجشنبه مدارس
 وی درباره تعطیلی پنجشنبه های مدارس شهر تهران نیز گفت: حضور دانش آموزان در این روز اختیاری است اما برای سال تحصیلی آینده طرح نشاط و امید که شامل یک بسته فرهنگی، هنری و ورزشی است برای روزهای پنجشنبه اجرا می شود.


منابع: ايسنا،فارس،مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

وجیه
Iran, Islamic Republic of
با این گیرونی که درست کردین بااین شهریه ما چیکار کنیم
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...