جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۳۰ مهر ۱۳۹۵ / ۱۳:۳۰
کد مطلب: 38837
۱
فرماندار نیر :

شادابی و سلامت جامعه ثمره طرح بهداشت روان در مدارس است

شادابی و سلامت جامعه ثمره طرح بهداشت روان در مدارس است
به گزارش میگنا به نقل از نیریمیز، همه ساله با توجه به نامگذاری هفته پایانی مهر ماه به نام "هفته بهداشت روان" و به منظور ارتقای سطح آگاهی، نگرش و حساس سازی باور آحاد دانش آموزان، مشاوران، مربیان بهداشت، مدیران، معاونین همه کارکنان مدارس نسبت به جایگاه، اهمیت سلامت روان در مدارس برنامه هایی در هفته بهداشت روان در سطح مدارس کشور به اجرا گذاشته می شود. بزرگداشت هفته بهداشت روان و تجلیل از دست اندرکاران این حوزه یک امری ضروری است و می تواند در نهادینه کردن امر بهداشت روان موثر واقع شود.
در همین راستا مهدی احمدی فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش نیر با حضور یوسف احمدی مدیر آموزش و پرورش نیر و معاون و کارشناسان پرورشی و تربیت بدنی نیر در مدارس سطح شهر نیر حضور یافته و این هفته را به دانش آموزان و معلّمان عزیز منطقه نیر تبریک گفت.

فرماندار نیر در جمع دبیران و دانش آموزان شهرستان نیر با اشاره به هفته سلامت روان و سلامت فکر و قدرت سازگاری فرد با محیط و اطرافیان گفت: ایجاد فرصت برای شکوفایی استعداد ها، توانایی ها و کنار آمدن با خود و دیگران یکی از اهداف مهم و اساسی بهداشت روان بوده و هر چه از سلامت روانی بیشتر برخوردار باشیم به یقین آسیب پذیری ما کمتر خواهد بود. وی تامین سلامت جسمانی، روانی، عاطفی، اجتماعی، برقراری روابط حسنه بین اعضای خانواده، ایجاد ارتباط صمیمانه و حفظ اسرار خانواده، تقویت اعتماد و عزت نفس و احساس رضایت از زندگی را از اهداف بهداشت روانی خانواده برشمرد.

یوسف احمدی مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیر پیش از سخنان فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش نیر با قدردانی از زحمات تمامی همکاران فرهنگی در مدارس منطقه، با اشاره به اجرای طرح بهداشت روان در مدارس گفت: اجرای طرح بهداشت روان در مدارس نه تنها کمک به سلامت روان دانش آموزان است بلکه سبب شادابی و خود آگاهی همه افراد جامعه خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا