پخت ناکافي و مسموميتهاي غذايي
به طور کلي براي کاهش خطر مسموميت غذايي بايد نکاتي را مدنظر قرار داد.
* قبل از تهيه غذا، دست ها را خوب با آب ولرم و صابون بشوييد.
* آشپزخانه و وسايل آشپزي را تميز نگه داريد.
* براي مواد غذايي خام و پخته از تخته جداگانه استفاده کنيد.
* از چاقويي که براي بريدن گوشت خام استفاده مي کنيد، بدون شستن براي برش مواد ديگر استفاده نکنيد.
* ميوه و سبزي را قبل از مصرف خوب بشوييد.
* قبل از پخت بگذاريد يخ موادغذايي کاملا باز شود.
* مواد غذايي خام را از موادغذايي پخته شده جدا نگه داريد.
* مواد خام را در طبقه هاي پايين و پخته شده را در طبقه هاي بالاي يخچال قرار دهيد.
* مواد غذايي کنسرو شده را در مکان تميز و خنک قرار دهيد.
* مواد غذايي که بوي خوب نمي دهد يا اين که کپک زده است، دور بيندازيد.
* هميشه تاريخ مصرف و انقضا را قبل از مصرف بررسي کنيد.
* تمامي مواد غذايي فاسدشدني را در دماي ۵درجه سانتي گراد يا کمتر قرار دهيد.
* قبل از تهيه غذا، دست ها را خوب با آب ولرم و صابون بشوييد.
* آشپزخانه و وسايل آشپزي را تميز نگه داريد.
* براي مواد غذايي خام و پخته از تخته جداگانه استفاده کنيد.
* از چاقويي که براي بريدن گوشت خام استفاده مي کنيد، بدون شستن براي برش مواد ديگر استفاده نکنيد.
* ميوه و سبزي را قبل از مصرف خوب بشوييد.
* قبل از پخت بگذاريد يخ موادغذايي کاملا باز شود.
* مواد غذايي خام را از موادغذايي پخته شده جدا نگه داريد.
* مواد خام را در طبقه هاي پايين و پخته شده را در طبقه هاي بالاي يخچال قرار دهيد.
* مواد غذايي کنسرو شده را در مکان تميز و خنک قرار دهيد.
* مواد غذايي که بوي خوب نمي دهد يا اين که کپک زده است، دور بيندازيد.
* هميشه تاريخ مصرف و انقضا را قبل از مصرف بررسي کنيد.
* تمامي مواد غذايي فاسدشدني را در دماي ۵درجه سانتي گراد يا کمتر قرار دهيد.
مرجع : روزنامه خراسان