سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 19 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۸:۳۳
کد مطلب: 41095
۱

تلگرام همسرتان را چک نکنید!

تلگرام همسرتان را چک نکنید!
خدیجه باقرآبادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به حریم خصوصی و تعاریف آن گفت: حریم خصوصی حیطه شخصی و محرمانه‌ای است که مدیریت و مسئولیت آن بر عهده خود فرد می‌باشد.

وی یکی از مهمترین موقعیت‌هایی که حریم خصوصی افراد را دچار آسیب می‌کند، ازدواج و زندگی زناشویی دانست و افزود: برخی از زوجین به دلیل ناآگاهی فکر می‌کنند داشتن حریم خصوصی نوعی بی اعتمادی به همسر است و این تصور از جایی ناشی می‌شود که افراد حریم خصوصی را با دروغ‌گویی و مخفی کاری اشتباه می‌گیرند.

این روانشناس افزود: هر فردی این اختیار را دارد که یکسری از موضوعات را برای خود نگه دارد، مسائلی که مربوط به خود او و یا ارتباطش با والدین و یا خواهر و برادرش است.

باقرآبادی معتقد است، حفظ حریم خصوصی اگر حدود درستی داشته باشد و مشکلی برای رابطه زناشویی ایجاد نکند، به هیچ عنوان آسیب رسان نیست.

به گفته این روانشناس، حریم خصوصی یک فرد تا زمانی به زندگی زناشویی آسیب نمی‌رساند که کوچکتر از زندگی دو نفره باشد و زندگی دو نفره را تحت شعاع قرار ندهد.

وی تاکید کرد: البته باید یادمان باشد که حریم خصوصی یک فرد مجرد با حریم خصوصی پس از ازدواج تفاوت دارد و افراد باید موقع ازدواج تجدیدنظری در حریم خصوصی داشته باشند و بدانند که دیگر مستقل نیستند که هرکاری دوست دارند انجام بدهند.

این کارشناس ارشد روانشناسی در ادامه تلفن همراه، ایمیل، تلگرام، پیامک و ... را از مصادیق حریم خصوصی افراد دانست و تصریح کرد: سرک کشیدن در گوشی، پیدا کردن رمز تلفن همراه، چک کردن پیامک، ایمیل و تلگرام همه می‌تواند نقض حریم خصوصی بین زوجین باشد.

باقرآبادی با بیان اینکه برخی از یک لحظه غفلت و نبود همسرانشان برای چک کردن حریم خصوصی وی استفاده می‌کنند، از پیامدهای منفی این اقدام یاد کرد.

وی گفت: اگر همسر متوجه شود که حریم خصوصی او چک شده دچار نوعی بی‌اعتمادی به طرف مقابل می‌شود، زیرا معمولا به لحاظ روانشناسی گفته می‌شود افرادی که دیگران را چک می‌کنند احتمالا خودشان مشکلی دارند و فکر می‌کنند همسرشان نیز مانند آنها چیزی برای پنهان کردن دارد.

به گفته این روانشناس، وقتی که حریم خصوصی یکی از زوجین نقض می‌شود ممکن است این حریم خصوصی را به جایی خارج از خانه ببرد و یا آن را بسیار محکمتر کند که باعث تقابل و اختلاف با همسرش شود.

باقرآبادی عنوان کرد: در برخی مواقع هم درست در لحظه‌ای که فرد فضای خصوصی همسرش را چک می‌کند همسر او از راه می‌رسد و نتیجه این امر خشم، دعوا و اختلاف است.

وی به زوجین توصیه کردن با وجود این پیامدها، از چک کردن حریم خصوصی یکدیگر خودداری کنند و یادآوری کرد: در بسیاری مواقع خود افراد با رفتاری که از روز اول با همسرشان دارند محدوده حریم خصوصی خود را تعیین می‌کنند.

این کارشناس ارشد روانشناسی گفت: گاهی زوجین در اوایل رابطه عقد یا نامزدی هرآنچه که باید و نباید برای هم بازگو می‌کنند و همین امر باعث می‌شود حریم خصوصی آنها کوچک و یا نقض شود.

باقرآبادی با اشاره به اینکه زوجین می‌توانند با برخی روش‌ها از نقض حریم خصوصی توسط همسرشان جلوگیری کنند، تاکید کرد: یکی از این راه‌ها مشکوک نکردن همسر است، اینکه ایجاد سوء ظن نکنیم، رفتارهای مشکوک انجام ندهیم و یا گوشی موبایل را بگونه‌ای مخفی نکنیم که باعث شک همسرمان شود.

 

 
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...