جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ / ۲۲:۳۱
کد مطلب: 22708
۱

میوه ای که باعث طول عمر می شود

میوه ای که باعث طول عمر می شود

سیب سرشار از ویتامین های A، 1B، 2B، 3B و ویتامین C می باشد و همچنین حاوی کلسیم، فسفر و آهن است. ویتامین های موجود در سیب، بیشتر در پوست آن قرار دارد، بنابراین آن هایی که می توانند پوست سیب را هضم کنند، بهتر است که آن را با پوست میل نمایند و یا در صورت گرفتن پوست، بهتر است سیب را خیلی نازک پوست بکنند. اما جالب است که بدانید سیب در هر نوع که استفاده گردد دارای خواص فراوانی می باشد، چنانچه از حضرت امام موسی کاظم (ع) منقول است که سویق (آرد) سیب خشک، قطع رعاف (خون دماغ) می نماید و همچنین فرموده اند هیچ دوایی در رفع زهرها بهتر از آرد سیب نیست و بیان داشته اند که اگر مردم می دانستند که در سیب چه خواصی موجود است، بیماران خود را فقط با سیب مداوا می نمودند.

علاوه بر این روایت شده است فردی در مدینه به خون دماغ شدیدی دچار گردید و از امام صادق (ع) درباره ی چیزی که مانع خونریزی بینی شود، پرسیدند. سپس امام (ع) به آن ها فرمود: به او سویق (آرد) سیب بدهید، و چون این کار را بجا آوردند حال بیمار بهبود یافت و خونریزی قطع گردید.
البته باید دانست خواص درمانی سیب که در روایات و کتب طبی آمده است فراوان می باشد که اَهَمِ آن ها عبارتند از: عصاره سیب و یا آب حاصل از فشردن سیب رسیده شیرین در موارد سرماخوردگی، گرفتگی صدا و سرفه آثار خارق العاده ای دارد، تقویت کننده ذهن و کبد و معده است و همچنین اشتهاآور است.

دَم کرده پوست درخت سیب به عنوان تب بُر استفاده می شود. از دَم کرده برگ درخت سیب برای رفع التهاب کلیه و مثانه استفاده می شود و همچنین مصرف سیبِ رسیده آبدار برای درمان وَرم حاد روده اطفال، اسهال خونی، تب های حصبه ای و امثال آن توصیه شده است.

همچنین حضرت آیت الله بهجت راز سلامتی را در مصرف این میوه بیان نموده و بیان می داشتند: هر روز صبح یک عدد سیب میل نمایید و کاری به دکتری ها نداشته باشید و در جایی دیگر فرموده اند: آقایی که نود الی صد سال سن داشت، می گفت: هر روز صبح یک سیب اطرافیانم رنده می نمایند و من می خورم تا بتوانم از جا بلند شوم (و این راز طول عمر و سلامتی من می باشد).

منابع:
1- مجلسی، محمدباقر. حلیة المتقین: 98.
2- رخشاد، محمدحسین. در محضر آیت الله بهجت، ج2: 238.
3- وکیلی، غلامرضا. نسخه شفابخش سیب: 20.
4- بستان، محمد. توصیه های پزشکی عارفان، ج1: 73.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی