جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۵:۲۳
کد مطلب: 29738
۱

جزئیات تفاهم‌نامه بنیاد بیماری‌های خاص و وزارت آموزش و پرورش

تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد بیماری‌های خاص و وزارت آموزش و پرورش منعقد شد که براساس آن، پیشگیری از ابتلا و انجام غربالگری برای شناسایی دانش‌اموزان مبتلا به بیماری‌های خاص،به همراه کمک در تأمین هزینه‌های دارویی اجرا می‌شود.
فارس:  هدف تفاهم‌نامه منعقد شده بین بنیاد امور بیماری‌های خاص و وزارت آموزش و پرورش، استفاده از تجربیات توانایی‌های علمی، حمایتی و درمانی بنیاد امور بیماری‌های خاص در جهت آموزش و درمان جامعه دانش‌آموزی و فرهنگیان کشور براساس همکاری مستمر طرفین و به منظور آموزش، پیشگیری و درمان بیماران خاص (دانش‌آموزان و فرهنگیان)است.
این تفاهم‌نامه موضوعاتی مانند پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های خاص، انجام غربالگری برای شناسایی افراد مبتلا به بیماری‌های خاص، اهدای کمک‌های مستقیم و غیرمستقیم برای تسریع در درمان مبتلایان و مشارکت در تأمین هزینه‌های دارویی بیماران را دنبال می کند. به همین منظور، بنیاد امور بیماری‌های خاص متعهد شد تا در تهیه و تدوین طرح‌های آموزشی فرهنگیان و دانش‌آموزان، اجرای طرح‌های غربالگری و شناسایی بیماران خاص با اولویت بیماری‌های (دیابت، سرطان، فشار خون، EB، تالاسمی و هموفیلی)، ارائه پیش‌نویس شعارهای بهداشتی و موارد مورد نیاز جهت تهیه جزوات، بنر، پمفلت، بروشور، انیمیشن و غیره مشارکت لازم را داشته باشد.
همچنین در مقابل، وزارت آموزش و پرورش موظف شد اطلاعات و آمار غیرمحرمانه بیماران خاص فرهنگی و دانش‌آموزان بیمار را به همراه معرفی اماکن و واحدهای آموزشی در سطح کشور به بنیاد اعلام کند. این تفاهم‌نامه از 20 بهمن‌ماه امسال تا 20 بهمن‌ماه 96 به مدت 3 سال معتبر است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی