چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۱:۵۴
کد مطلب: 30538
۰

رسيدن به آرامش در 5 دقيقه

رسيدن به آرامش در 5 دقيقه
ظرف غذا از دست تان سر خورده و در وسط آشپزخانه ريخته است؟ تلفن ميز کارتان مرتب زنگ مي خورد ودست تان بند است؟ چاي روي شلوارتان ريخته، آن را کثيف کرده و جلسه تان 10 دقيقه ديگر شروع مي شود و شما هنوز تايپ گزارش تان را هم تمام نکرده ايد؟ همه خانه تان به هم ريخته است و مهمان ها تا 10 دقيقه ديگر مي رسند؟
-
اشتباه نکنيد حالا وقت آن است که آرامش پيدا کنيد! سفر به يک جزيره خوش آب و هوا، پياده روي در جنگل يا لب ساحل در يک آخر هفته رويايي راه حل ايده آلي براي خداحافظي با نگراني ها و استرس هاست ولي خيلي وقت ها ما فقط 5 دقيقه يا کمتر وقت داريم تا خودمان را پيدا کنيم و به آرامش برسيم. راهش را بلد نيستيد؟ نگران نباشيد ما 8 روش را براي رسيدن به آرامش براي تان پيدا کرده ايم.

1 - تمرکز : نيازي نيست به سراغ دشت و کوه برويد! 5 دقيقه سکوت و آرامش مي تواند به شما در انجام بقيه کارهاي تان کمک زيادي کند. شواهدي وجود دارد که نشان مي دهد اختصاص دادن يک زمان کوتاه براي آرامش و سکوت در طول روز مي تواند افسردگي و استرس را در افراد کاهش دهد. روي تنفس تان، تمرکز و احساس کنيد همه اضطراب ها از وجودتان خارج مي شود.

2 - شمارش معکوس: وقتي نگراني هاي تان بيش از حد شد، سعي کنيد از يک تا 10 بشماريد و سپس شروع به شمارش معکوس کنيد. وقتي مشغول شمردن و تمرکز روي اعداد هستيد، فکر مصاحبه هاي کاري و مشغله هاي ديگر خانه تان کمرنگ تر مي شود.

3 - بستن چشم ها: کافي است در شلوغي و هياهوي روزمره چند دقيقه پلک هاي تان را روي هم بگذاريد. اين کار يکي از روش هاي بسيار آسان براي به دست آوردن آرامش و تمرکز است.

4 - نفس عميق کشيدن: نفس هاي آرام، شمرده و عميق به کاهش فشارخون و ضربان قلب کمک مي کند. سعي کنيد روش هاي مختلفي را براي عميق نفس کشيدن امتحان کنيد. همچنين شما مي توانيد سراغ آب خنک هم برويد. وقتي استرس و اضطراب سراغ تان آمد، مقداري آب خنک روي مچ دست تان بريزيد و کمي هم به پشت لاله گوش‌تان بزنيد. اين کار کمک مي کند در تمام بدنتان احساس آرامش کنيد.

5 - تنهايي: بعضي افراد فقط به 5 دقيقه زمان براي تنها ماندن نياز دارند تا بتوانند افکارشان را مرتب و آرامش پيدا کنند. يک جاي خلوت پيدا کنيد و به يک برنامه ريزي مناسب براي انجام کارهاي تان فکر کنيد.

6 - تماشاي منظره بيرون: قرار نيست به کوچه يا خيابان برويد تا حال تان را متحول کنيد. وقتي اوضاع کمي پيچيده شد، کار را فقط براي 5 دقيقه رها کنيد و از پنجره منزل يا محل کار نگاهي به بيرون بيندازيد. نگاه کردن به مناظر طبيعي مانند درخت ها، پارک هاي عمومي و رفت و آمد مردم خيلي بيشتر از نگاه کردن به تلويزيون مي تواند فکر شما را آرام کند و اضطرابتان را کاهش دهد.

7 - بخنديد: «من؟استرس؟چي مي گي؟! 

ها ها ها» خنده يکي از راه هاي عالي براي مبارزه با استرس است. يک کتاب پر از لطيفه هاي خنده دار کنار دست تان داشته باشيد يا حتي سري به سايت هايي که کليپ هاي خنده دار دارند، بزنيد.

8 - بو کنيد: حتما شما هم موافقيد که عصباني بودن آن هم وقتي مشغول بو کردن گلي هستيد، کار خيلي سخت و دشواري است! يک گلدان پر از گل هاي محبوب تان را نزديک ميز کار قرار دهيد و هرگاه احساس خستگي کرديد سراغ آن ها برويد و بويشان کنيد.

 
مرجع : روزنامه خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ