پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲ / ۰۸:۰۵
کد مطلب: 20142
۱

خطر تولد کودکان مبتلا به اوتیسم از مادران مبتلا به لوپوس

ایسنا :  «یوسف علی» از متخصصان بیمارستان «مونت سینای» در نیویورک دراین‌باره گفت: با وجود یافته فوق خطر کلی که مادران مبتلا به لوپوس از این حیث متوجه فرزندان خود می‌کنند در حال حاضر بسیار پایین است و بنابراین نمی‌توان به این زنان توصیه کرد که باردار نشوند.
«ایولین وینت» از محققان ارشد این مطالعه نیز اظهار داشت: پیش از این در بررسی‌های انجام گرفته مشخص شده بود زنانی که به اختلال «لوپوس اریتماتوز سیستمیک» یعنی شایع‌ترین نوع این بیماری مبتلا هستند با خطر فزاینده به دنیا آوردن فرزندان مبتلا به اختلال اوتیسم روبرو هستند.
وینت همچنین اظهار داشت: در این بررسی اطلاعات تمامی زنان مبتلا به لوپوس اریتماتوز سیستمیک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و با گروهی دیگر از زنان که سالم بودند، مقایسه شد.
در این بررسی‌ها مشخص شد که چه تعداد از کودکان این زنان به بیماری اوتیسم مبتلا هستند. نتایج ارزیابی‌ها تایید کرد حدود 1.4 درصد از کودکانی مادرانشان مبتلا به لوپوس بودند به اختلال اوتیسم دچار شدند که این آمار در کودکان متولد شده از مادران سالم تنها 0.6 درصد بوده است.
پزشکان در این مطالعه تاکید کردند هرچند آزمایشات فوق رابطه بین زنان مبتلا به لوپوس و تولد فرزندان مبتلا به اوتیسم را آشکار ساخته اما این ارتباط هنوز تایید نشده است. در بیماری لوپوس همچون دیگر اختلال‌های خودایمنی، سیستم ایمنی بدن به طور اشتباه به سلول‌های سالم بدن حمله کرده و آنها را از بین می‌برد و به آسیب پوست، مفاصل و دیگر اعضای بدن منجر می‌شود که در برخی موارد به سیستم عصبی و مغز نیز آسیب وارد می‌شود.
بررسی‌های «وینت» روی موش‌های آزمایشگاهی حاکی از آن است که سلول‌های بیمار در سیستم ایمنی بدن مادر مبتلا به لوپوس ممکن است به سلول‌های مغزی فرزندان آنها در دوران بارداری آسیب وارد کند
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "