چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱ تير ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۰
کد مطلب: 41176
۲
به همت انجمن مشاوره ایران با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی؛

نشست تخصصی «بررسی مسائل پیش روی مشاوره و روان‌شناسی» برگزار شد

نشست تخصصی «بررسی مسائل پیش روی مشاوره و روان‌شناسی» برگزار شد
به گزارش میگنا در این نشست تخصصی که در روز سه‌شنبه، 30 خردادماه 1396(برابر با 25 رمضان) در محل دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد؛ عباسعلی الهیاری، رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ایران، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، مسعود شکوهی مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش و دیگر نمایندگان دستگاهها و سازمان‌ها از جمله سازمان بهزیستی، قوه قضاییه، نیروی انتظامی، شهرداری به همراه تعدادی از اعضای شورای مرکزی سازمان نظام و اعضای هیات علمی دانشگاهها حضور داشتند که به بیان دیدگاهها و تبادل نظر پرداختند.

مسعود شکوهی، مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش در سخنان خود به بررسی چالش‌های مشاوره و روان‌شناسی در این سازمان پرداخت که یکی از مهمترین این چالش‌ها را کمبود حدود 30 هزار نیروی متخصص مشاور در مدارس و یا غیر مرتبط بودن رشته تحصیلی تعدادی از مشاوران مدارس برشمرد.

در ادامه مهدی امیری، معاون اداره کل سلامت شهرداری تهران به چالش‌ها و مطالبات این نهاد از مشاوران پرداخت و گفت: حضور نیروهای متخصص در امر مشاوره در خانه‌های سلامت یک ضرورت است که در حال حاضر در این حوزه کاستی‌هایی وجود دارد.


احمد خاکی
، مشاور مدیرکل سازمان بهزیستی استان تهران نیز به حوزه‌های کمتر مورد توجه قرار گرفته اشاره کرد و مطالبات سازمانی خود را مطرح کرد.
سپس سرهنگ حمیدی‌فر، مدیرکل مددکاری و مشاوره نیروی انتظامی به ضرورت توجه مشاوران و دست‌اندرکاران حوزه سلامت به مسئله پیشگیری اشاره و راهکارهای خود را ارائه کرد.

خانم زمانپور، رئیس اداره اجتماعی و مدیریت افکار عمومی و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز به ضرورت به کارگیری نیروهای مشاور متخصص و مجرب در این قوه اشاره کرد و در پایان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف نظرات و پیشنهادهای خود را ارائه دادند و به نیاز کشور به مشاور و روان‌شناس تاکید کردند.
منبع: عطنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...