پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۸
کد مطلب: 28874
۱

آشکارسازی عوارض مخرب مصرف الکل بر روی سیستم ایمنی افراد جوان

آشکارسازی عوارض مخرب مصرف الکل بر روی سیستم ایمنی افراد جوان
به گزارش ایسنا، شرکت‌کنندگان حاضر در این بررسی میزان مشخصی الکل را در روز مصرف کرده بودند. نتایج نشان داد بیست دقیقه پس از رسیدن به اوج مسمومیت، فعالیت سیستم‌های ایمنی بدن آن‌ها افزایش یافت اما دو و پنج ساعت پس از اوج مسمومیت، فعالیت سیستم ایمنی بدن این افراد کاهش یافت.

بر اساس تحقیقات، مصرف الکل خطر جراحات ناشی از افتادن، زخم‌های سوختگی، تصادفات خودرو و دیگر جراحات تروماتیک را افزایش می‌دهد. علاوه بر افزایش خطر آسیب‌های تروماتیک، مصرف الکل، توانایی بدن برای بهبودیافتن از چنین جراحاتی را مختل می‌کند. بررسی‌های پیشین نشان داده‌ بودند مصرف الکل، ترمیم زخم را به تعویق می‌اندازد، خونریزی را افزایش می‌دهد و بیماران را بیشتر در معرض خطر سینه‌پهلو و عفونت ناشی از کاتتر حین عمل‌های جراحی، قرار می‌دهد. همچنین مصرف‌کنندگان الکل بیشتر احتمال دارد بر اثر آسیب‌های تروماتیک جانشان را از دست دهند.

بررسی‌های مجید افشار و همکارانش عوارض مخرب‌تر مصرف الکل را آشکارسازی می‌کنند. الکلی‌ها معمولا می‌دانند مصرف الکل رفتارشان را تغییر می‌دهد اما آگاهی‌ کمتری نسبت به عوارض مصرف آن بر روی سیستم ایمنی بدن‌شان دارند.

بر اساس آمار ارائه‌شده توسط «مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری» ایالات متحده، در حال حاضر، از هر شش الکلی بزرگسال امریکایی، یک نفر، چهار بار در ماه الکل مصرف می‌کند و مصرف آن در جوانان بین سنین 18 تا 34 سال شایع‌تر است. پژوهش مجدید افشار و تیم علمی‌اش شامل هشت زن و هفت مرد با سن میانگین 27 سال بود و هر داوطلب میزان مشخصی الکل مصرف کرد.

دکتر افشار و همکارانش نمونه‌های خون این افراد را 20 دقیقه، دو و پنج‌ ساعت پس از اوج مسمومیت گرفتند. بررسی‌ها نشان دادند 20 دقیقه پس از اوج مسمومیت، فعالیت سیستم ایمنی این افراد افزایش یافته‌ بود، با این حال، دو و پنج ساعت پس از مصرف، سیستم ایمنی بدن آن‌ها ضعیف شده بود.

مجید افشار در حال طراحی پژوهش بعدی برای بررسی بیماران واحدهای سوختگی است و به دنبال مقایسه بیماران دارای الکل در سیستم ایمنی‌شان با بیماران غیرالکلی است. افشار نشانگرهای سیستم‌ ایمنی هر گروه را اندازه‌گیری و نتایج حاصله از جمله آسیب ریوی، نارسایی اندام‌های بدن و مرگ را مقایسه می‌کند. وی، پزشک مراقبت‌های ویژه و اپیدمیولوژی و همچنین، استادیار بخش ریوی پزشکی مراقبت ویژه و دپارتمان علوم بهداشت عمومی مدرسه پزشکی استریچ در دانشگاه لویولا شیکاگو است.
این محقق جزئیات پژوهش تیم علمی‌اش را در نشریه بین‌المللی Alcohol منتشر کرده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم