پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۳ / ۱۳:۱۶
کد مطلب: 26029
۰

اگر بعد از افطار بی‌حال می‌شوید، حتما بخوانید

محمدجواد حسین‌زاده،‌ متخصص تغذیه، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: انتخاب ناصحیح مواد غذایی در وعده افطار و سحر، بروز ضعف و بی‌حالی بعد از این وعده‌ها را به دنبال دارد. از آنجایی که مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده، ترشح سریع انسولین و به دنبال آن کاهش قند خون را به دنبال دارد، فرد دچار حالاتی مثل بی‌حالی و عرق می‌شود.

حسین‌زاده ادامه داد: در مواردی عرق، تهوع و استفراغ و بی‌حالی بعد از وعده افطار و سحر را به عنوان سندروم داپینگ معرفی می‌کنند. این سندروم بیشتر در افرادی که مشکلاتی در دستگاه گوارش دارند، مشاهده می‌شود و کمتر مربوط به نوع تغذیه افراد است.
این متخصص تغذیه توصیه کرد: انتخاب کربوهیدراتهای پیچیده و همچنین غلات سبوسدار، ماکارونی سبوسدار مانع بی‌حالی و افت قند خون پس از افطار و سحر می‌شود و از آنجایی که این قند‌ها به تدریج آزاد می‌شوند، فرد در طول روز دچار افت قند خون نمی‌شود. به علاوه مصرف مواد غذایی سبوسدار، به علت اینکه دیرتر از معده خارج می‌شوند، فرد را سیر نگه می دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.