پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ / ۱۹:۰۹
کد مطلب: 3013
۰

دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشجوی دکتری پژوهشی می پذیرد

مهر: مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مقطع دکتری تخصصی پژوهشی دانشجو می پذیرد و داوطلبان تا 15 تیرماه فرصت دارند در این دوره ثبت نام کنند.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر اساس مجوز 23 فروردین ماه 90 می تواند در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه در رشته های مرتبط با ایمنی شناسی دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی (PhD by Research) بپذیرد. داوطلبان علاوه بر داشتن شرایط عمومی ورود به آموزش عالی باید دارای دانشنامه دکتری عمومی در یکی از رشته های پزشکی، داروسازی، دامپزشکی و یا کارشناسی ارشد در یکی از رشته های ایمنی شناسی (دارای امتیاز اولویت)، میکروب شناسی، باکتری شناسی، ویروس شناسی، بیولوژی سلولی و مولکولی، بیوشیمی بالینی و بیوتکنولوژی باشند. واجدین شرایط لازم است جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 15 تیرماه 90 مدارک و مستندات خود را به آدرس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی ارسال کنند. پس از اتمام مهلت فراخوان از واجدین شرایط بر اساس اولویت رشته و امتیاز کسب شده جهت انجام مصاحبه علمی که توسط شورای منتخب مرکز تحقیقات سرطان، معاونت پژوهشی و دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه انجام می شود، دعوت به عمل می آید. مرکز برگزار کننده دوره در صورت لزوم از داوطلبان آزمون کتبی به عمل خواهد آورد. هر گونه اطلاعات جدید در این خصوص از طریق سایت مرکز تحقیقات سرطان به اطلاع داوطلبان می رسد. رزومه آموزشی پژوهشی (CV) همراه با شماره تماس مستقیم، مدرک زبان مطابق با مندرجات بخش "شرایط اختصاصی شرکت در دوره"، مدارک فعالیتهای پژوهشی و مقالات، مدارک فعالیتهای آموزشی و مدارک فعالیتهای اجرایی - فرهنگی از جمله شرایط عمومی ورود به این دوره است. داشتن حداقل دو مقاله پژوهشی در مجلات نمایه شده در نمایه های بین المللی نوع 1 (ISI, PubMed/Medline) به عنوان نویسنده اول یا مسئول و ارائه مدارک زبان از جمله شرایط اختصاصی ورود به این دوره اعلام شده است. داوطلبان استعدادهای درخشان و برتر، اعضای هیئت علمی آموزشی و اعضای هیئت علمی پژوهشی نیز می توانند با توجه به شرایط اعلام شده در سایت مرکز تحقیقات سرطان از سهمیه های مربوطه برای ورود به این مقطع بهره مند شوند. دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیش از این مجوز پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی را در مراکز تحقیقاتی شیمی دارویی و گیاهی، گوارش و کبد، میکروب شناسی بالینی استاد البرزی، پیوند اعضاء و ترمیم بافتهای بیولوژیک کسب کرده است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن