پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ / ۱۴:۴۳
کد مطلب: 38403
۱

لزوم حضور روان‌شناس در مراکز شبه خانواده

لزوم حضور روان‌شناس در مراکز شبه خانواده
سلمان حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: مشاوره‌های تحصیلی، شغلی و ازدواج، همچنین بررسی روان‌شناختی کودکان و نوجوانان از جمله خدماتی است که می‌تواند با حضور روان‌شناس در مراکز شبه خانواده ارائه شود. علاوه بر این، شاید بتوان به صراحت اذعان کرد که شناسایی اختلالات شخصیتی کودکان، مشاهده و تکمیل فرم‌های مصاحبه واخذ آزمون‌های روانی، شخصیتی و هوشی فقط از جانب روانشناسان حاضر در مراکز مذکور به خوبی صورت می‌گیرد.

این مسئول با تاکید بر این‌که پیشگیری از بروز اختلالات شخصیتی و اصلاح ناهنجاری کودکان نقش بسزایی در تامین امنیت روانی کودکان دارد، ادامه داد: دفاتر شبه خانواده ضمن حفظ بافت خانوادگی، مراقبت و پرورش یک تا سه نفر از کودکان تحت سرپرستی خانواده بهزیستی را به طور موقت و با نظارت کارشناسی سازمان بر عهده دارد؛ در واقع ماموریت اصلی این دفتر، مراقبت شبانه‌روزی و پرورش کودکانی است که به نوعی سرپرست دائمی خود را از دست داده‌اند و یا فاقد سرپرست با صلاحیت و موثر هستند.

وی تصریح کرد: با توجه به این‌که مراکز شبه خانواده به منظور فراهم‌ کردن فرصت لازم برای رشد کودکانی که به لحاظ شرایط محیطی (خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی) با مشکلات عاطفی و رفتاری مواجه هستند شکل گرفته است، ایجاد شرایط بهتر و اصولی‌تر، نیازمند حضور مستمر روانشناس مجرب است. از این‌رو، خوشبختانه اداره کل بهزیستی استان زنجان در طول چند روز گذشته، یک دوره آموزشی اصول و ضوابط روانشناسی با حضور کارشناسان شبه خانواده مراکز برگزار کرد که مورد استقبال خوبی قرار گرفت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی