پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۱۱
کد مطلب: 32247
۰

اولین کودک دنیا با جمجمه تیتانیومی

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، دختر سه ساله چینی به نام Hanhan نخستین کودک در جهان نام خواهد گرفت که دارای جمجمه 3 بعدی چاپ شده توسط یک پرینتر فوق مدرن خواهد شد.
گفتنی است، این کودک نو پا از بدو تولد به بیماری مغزی هیدروسفالی مبتلا تشخیص داده شده است و مغز او 3 برابر مغز یک کودک عادی رشد داشته به طوری که او قادر به بلند کردن سر خود و راه رفتن نیست. او به تازگی توسط پزشکان تحت عمل جراحی 17 ساعته پیوند جمجمه و نصب جمجمه 3 بعدی قرار گرفته و پزشکان امیدوار هستند این جراحی بتواند شرایط زندگی و سلامت او را بهبود بخشد.
در اثر بیماری هیدروسفالی او در معرض نابینایی و حتی نابودی سلول‌های مغزی قرار داشته است. شرایط بیماری هیدروسفالی در Hanhan به گونه ای بوده‌ است که مایع مغزی در حدود 85 درصد مغز او را پر کرده و به خاطر فشار این مایع مغز او در معرض آسیب شدید قرار گرفته بود.
پزشکان برای انجام این عمل جراحی با مشکلاتی چون نازک شدن جمجمه و جریان خون ضعیف به مغز مواجه بوده‌اند.
جنس این ایمپلنت جمجمه از تیتانیوم است و همزمان با رشد مغز او می‌تواند به حفظ کاسه سر او کمک کندو به بهبودی کامل او منجر شود.
پزشکان برای ساخت جمجمه تیتانیومی از عکسبرداری CT-SCAN و نیز ساخت قالب‌های شبیه سازی شده کامپیوتری و طبیعی استفاده کرده‌اند.
در طی عمل جراحی پوست سر کودک برداشته شده و جمجمه به طور کامل تعویض شده، شرایط بیماری در این کودک به حدی پیش رفته بود که خانواده او مجبور خرید داروهای بسیار گران قیمت برای کاهش درد او شده بودند.
پزشکان قبل از انجام این عمل جراحی عنوان کرده بودند که هر لحظه امکان دارد در حین جراحی مشکل پیش بینی نشده اتفاق بیفتد و جان کودک در معرض خطر قرار بگیرد.
هزینه انجام این عمل جراحی در حدود 64 هزار دلار بوده است و خانواده هان‌ تنها موفق به جمع آوری100 هزار یوآن از 500 هزار یوآن شده‌آند و سایر هزینه‌های درمانی را پزشکان معالج تقبل کرده‌اند.
پزشکان حال امیدوار هستند مشکلات بینایی،‌عدم توانایی راه رفتن، مشکلات یادگیری و سایر مشکلات سلامتی این کودک بتدریج برطرف شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...