امتیاز مثبت
۱
 
 
توصیه‌های ابوعلی سینا برای استفاده درست از ادويه‌ها
کد مطلب: 25155
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۱۲
 
مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد استفاده از پودر سیر و پودر نعنا به طور همزمان در غذا باعث خوش بو شدن دهان می‌شود.
توصیه‌های ابوعلی سینا برای استفاده درست از ادويه‌ها
گاهی به علت زیاده روی در ترکیبات برخی از ادویه‌ها با هم، ترکیبات ناهمگونی به وجود می‌آید که هضم غذا را دچار مشکل می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهند، پودر سیر را نباید در غذاهایی استفاده کرد که در آن پیاز نیز وجود دارد، در این صورت تمام فواید هر دو آن‌ها خنثی می‌شود و در غذا طعم مطلوب و مناسبي ایجاد نمی‌شود.

گفتني است؛ ادویه های گرم مثل زنجبیل، جوز، دارچین که برای درمان بیماری‌هایی مانند کاهش خون بسیار مفیدند نباید همراه با ادویه‌های سبز رنگ استفاده شوند، زیرا خاصیت آنتی اکسیدانی آن‌ها با یکدیگر ترکیب می‌شود و تا حدودی از فواید آن‌ها کاسته مي شود و در طب سنتی نیز توصيه مي کنند ادويه ها را به طور جداگانه به غذاها اضافه کنند و مخلوط ادویه‌ها با هم بهترین تاثیر را در غذا ایجاد نمی‌کند.
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، رزماری ادويه‌ای است که به حفظ سلامت و کنترل وزن بسیار کمک می‌کند و این ادويه فراموش شده می‌تواند تاثیر زيادی در عطر و بوی غذاها داشته باشد، پس از استفاده از آن برای غذاهایتان غفلت نکنید.
کلمات کليدی: ادويه ، طب سنتي ، غذا
Share/Save/Bookmark
مرجع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران
 
 


شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!