جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ / ۰۹:۰۵
کد مطلب: 10764
۰

5 روش عالی برای بیان ایده ‌ها بصورت شفاف

   
یکی از بزرگترین ترس ها برای بیان نظرات برای یک عده این است که آنها چطور حرف هایتان را بپذیرند. نباید بگذارید بدبینی فکرتان را مشغول کند.
آیا همیشه برای بیان افکار و نظراتتان مشکل دارید؟ این روزها همه دوست دارند فقط حرف بزنند و گوش نمی دهند. در عصر امروز هیچکس دوست ندارد مثل سایه ای در اجتماع زندگی کند و بیان افکار و عقاید برای هرکس یک اولویت است.

اینکه بتوانید حرف هایتان را بزنید و مهمتر اینکه کسی باشد که به حرف هایتان گوش دهد حس عالی است. اما چطور می توانید به روشنی نظراتتان را بیان کنید و مطمئن باشید که به شما گوش می دهند؟

در زیر به چند عامل مهم برای کمک به شنیده شدن افکار و ایده هایتان اشاره می کنیم:

1.بدانید چه هدفی در سر دارید

مطمئن شوید که قبل از اینکه دهانتان باز شود و کلمات از آن بیرون بیایند،  ایده هایتان به طور کامل و 100% برای خودتان روشن شده باشد. اینکه بدانید از آن مکالمه چه هدفی دارید و می خواهید به کجا برسید به شما اعتمادبه نفس بیشتری خواهد داد.

وقتی شنونده هایتان ببینند که از خودتان مطمئن هستید، هوشیارتر به حرف هایتان گوش خواهند داد.

2.تعریف کمال را نادیده بگیرید

بنشینید و از خودتان سوال کنید، چه چیزی واقعاً کامل است؟ آیا کسی هست که 100% کامل باشد؟ واقعیت این است که ما انسان هستیم و هیچ انسانی بدون اشتباه نیست. یک اشتباه و خطای کوچک قابل قبول است اما نیازی نیست که اینقدر تند و دقیق باشید که برای بیان نظراتتان وارد مشاجره شوید. تازمانیکه اهمیت موضوع موردبحث را می دانید، یک خطای کوچک را می توان نادیده گرفت.

3.ساده و مستقیم بگویید

به این فکر کنید که چرا وقتی یکی نظرش را می گوید شما حرف او را قطع می کنید؛ روزهای مدرسه و دانشگاه را به یاد بیاورید که معلم ها جلوی کلاس درس می دادند. اینکه یک نفر بخواهد برایتان سخنرانی کند واقعاٌ خسته کننده است.

واقعاً نیازی به استفاده از کلمات سنگین نیست. گفتن واقعیت ها با زبانی ساده و هیجان انگیز بهتر می تواند شنونده را هوشیار نگه دارد. واقعاً آزاردهنده است که یک نفر بخواهد 30 دقیقه تمام برایتان سخنرانی کند درحالیکه همان حرف ها را می توانست در کمتر از نصف آن زمان بیان کند.

پس حرفتان را راست و مستقیم بگویید و به آن شاخ و برگ اضافی ندهید. کاری نکنید که شنونده هایتان خوابشان ببرد!

4.وانمود کنید تنهایید

یکی از بزرگترین ترس ها برای بیان نظرات برای یک عده این است که آنها چطور حرف هایتان را بپذیرند. نباید بگذارید بدبینی فکرتان را مشغول کند.

تصور کنید که تنهایید و می خواهید برای خودتان حرف بزنید و نظراتتان را بگویید! با این روش اعصابتان آرام می ماند و تمرکزتان را روی موضوع از دست نمی دهید.

5.قبل از حرف زدن فکر کنید

قبل از اینکه کلمات را بر زبان بیاورید، آنها را مرور کنید تا روی آنها تسلط پیدا کنید. اینکه بدانید درمورد چه حرف می زنید، اعتمادبه نفستان را بالا می برد.

وقتی افرادی که برای آنها حرف می زنید بدانند که به حرف های خود مطمئن هستید، آنها هم به شما ایمان پیدا می کنند. به سوالات احتمالی که ممکن است از شما بپرسند هم فکر کنید و از قبل پاسخ آماده برای آنها داشته باشید.

یاد گرفتن بیان نظرات و اعتقاداتتان کاری ساده است، همه ما انسانیم و نگرانی ها و ترس هایی داریم. حرف زدن باید کاری مفرح باشد نه آزاردهنده؛ باید به خودتان اطمینان داشته باشید. اگر می دانید که موضوعی که درمورد آن حرف می زنید مرتبط است دیگر نباید بترسید! بگذارید کلمات راه خود را پیدا کرده و از دهانتان بیرون بریزند.

با خواندن نکات بالا و تمرین کردن آنها خواهید توانست اعتماد بیشتری به خود و افکارتان پیدا کرده و بسیار راحت تر نظراتتان را بیان کنید.     عصر ايران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
نبود اضطراب مسئله ساز است،کمی اضطراب ارزش انطباقی دارد و اضطراب فراوان خرابی به بار می آورد.