پنج غذایی که هر "دختر نوجوان" باید دوست داشته باشد
کد مطلب: 22554
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۱
 
مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد،‌ نیازهای تغذیه ای بدن دختران و پسران در سن نوجوانی کاملا با هم تفاوت دارد و دختران جوان برنامه غذایی خاصی را باید برای سلامت و رشد خود در نظر خود قرار دهند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ کم خونی، بی حوصلگی و "رنگ پریدگی" از بیماری های شایع در سنین جوانی دختران محسوب می شود و بهترین راهکارها برای از بین بدن آنها توجه و اهمیت به رژیم غذایی خاص و سرشار از آهن، "پتاسیم" و منگز، روی است.

بررسی ها نشان می دهند، خرما، عدس، بادام، انجیر، بابونه از تنقلات ضروری هستند که باید در غذاهای دختران به ویژه در سنین رشدشان وجود داشته باشند و کمبود آنها منجر به بیماری های متعددی در آنها می شود.

پزشکان توصیه می کنند، اضافه کردن گیاه بابونه به ماست، دوغ و غذاهای اصلی فواید زیادی برای دختران دارد و می تواند کلسیم بدن را تامین کند و از پوکی استخوان که شایعترین بیماری حاضر در بین زنان در سنین بالا است جلوگیری کند. نتایج مطالعات نشان می دهند، دختران سنین 11 تا 16 سال بیشترین گروه در معضل آسیب های جسمانی به دلیل عدم رسیدن مواد مغذی و ریز مغذی به بدنشان هستند و والدین با دانستن این نکات و اهمیت تغذیه آنها باید راهی برای حل این معضل بیابند.
کلمات کليدی: دختران ،نوجوان، ماده غذایی ، انچیر ، بابونه ، پتاسیم ، ریز مغذی
Share/Save/Bookmark
 
 


برنده شدن همیشه به معنی اولین بودن نیست. برنده شدن به معنی انجام کار، بهتر از دفعات قبل است.