جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۷:۱۳
کد مطلب: 31392
۰

برونشيوليت، در کودکا ن

برونشيوليت، در کودکا ن
اين بيماري اغلب در کودکان زير 6ماه و گاهي 12ماه ديده مي شود. علت بروز اين بيماري ويروسي است که به طور عمده باعث عفونت ريوي در کودکان مي شود.

به اين بيماري در بزرگسالان، برونشيت گفته مي شود. برونشيوليت از طريق شايع ترين ويروس به نام سين سي شيال تنفسي (RSV) به وجود مي آيد. اين ويروس از طريق سرفه و عطسه پخش مي شود.

در نوزادان علايم اوليه به شکل يک سرماخوردگي شروع مي شود و پس از گذشت يک روز يا بيشتر، کودک دچار سرفه و خس خس سينه مي شود. تنفس تند و خس خس سينه، خوردن و آشاميدن را براي کودک سخت مي کند به طوري که برخي از کودکان بايد در بيمارستان بستري شوند.

علايم اوليه آن مشابه سرماخوردگي معمولي است، يک يا 2 روز ادامه دارد از جمله آب ريزش بيني، سرفه خفيف و گرفتگي بيني که با تب، خس خس سينه و بي اشتهايي کودک همراه است. در روز دوم و سوم علايم بدتر مي شود و بيماري 7 تا 10 روز طول مي کشد. اما سرفه کردن کودک ممکن است بين 2 تا 4 هفته طول بکشد. از آن جا که اين بيماري ويروسي است، آنتي بيوتيک تجويز نمي شود.

در اين موارد کودک نياز به استراحت دارد و بايد مصرف مايعات وي افزايش پيدا کند. بنابراين دفعات شير دادن و آب دادن را افزايش دهيد تا کودک دچار کم آبي نشود. از طرفي اگر کودک به اکسيژن نياز پيدا کند، بايد بستري شود. از آن جا که اين بيماري عفوني واگيردار است، کودک مريض را از کودکان ديگر دور نگه داريد.

در محيط هيچ گونه آلودگي مانند دود سيگار وجود نداشته باشد. سختي يا بي نظمي در تنفس، ناتواني در شير خوردن، پريدگي رنگ، خس خس سينه، امتناع از خوردن و آشاميدن، کم اشتهايي و خواب آلودگي از علايم اين بيماري است که به محض مشاهده آن بايد به پزشک مراجعه کنيد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!