سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ / ۲۰:۵۹
کد مطلب: 26992
۰
یک کارشناس سازمان پزشکی قانونی:

میانگین فاصله شروع مصرف مواد مخدر تا مرگ

به گزارش فارس به نقل از سازمان پزشکی قانونی کشور، محمدرضا قدیرزاده که در جلسه شبکه پایش و هشدار ستاد مبارزه با مواد مخدر، گزارش مرگ و میرهای ناشی از سوءمصرف مواد را تشریح می کرد افزود: مرگ های ناشی از سوءمصرف مواد دومین علت مرگهای غیر طبیعی پس از مرگهای ناشی از تصادفات در کشور است.

 

وی در خصوص میزان مرگ های ناشی از سوءمصرف مواد در مقایسه با سایر مرگهای غیرطبیعی اظهار داشت: از هر هزار فوت ثبت شده در کشور طی سال گذشته، علت 8 فوت، ناشی از سوءمصرف مواد مخدر بوده است.

 مجری طرح بررسی مرگ و میر ناشی از سوءمصرف مواد افزود: این بررسی پیرو انعقاد تفاهمنامه بین سازمان پزشکی قانونی کشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام شده است که کماکان، فرم های آماری آن در حال رفع اشکال و تکمیل هستند.

 به گفته این کارشناس سازمان پزشکی قانونی، از مجموع دو هزار و 957 مرگ ناشی از سوءمصرف مواد در سال گذشته (1392)، اطلاعات دوهزار و 396 نفر (81 درصد کل مرگ ها) در فرم های آماری ثبت شد.

 وی افزود: بر اساس شیوع مرگ های ناشی از مواد در هر 100 هزار نفر، استان های همدان، اصفهان و تهران به ترتیب دارای بیشترین تعداد مرگ هستند.

 قدیرزاده با اشاره به تشخیص هویت متوفیات ناشی از سوءمصرف مواد اظهار داشت: 93 درصد از جامعه آماری این بررسی، شناسایی شده و 7 درصد فاقد هویت بودند.

 بر اساس این بررسی، 95 درصد از متوفیان، تبعه ایران و 5 درصد از کشورهای همسایه بودند. 92 درصد از متوفیان مرد و 8 درصد زن بودند.

 قدیرزاده با اشاره به نحوه زندگی متوفیان ناشی از سوءمصرف مواد گفت: 18 درصد از جامعه آماری به صورت مجرد، 17 درصد نامعلوم و 65 درصد با خانواده یا دیگران زندگی می کردند.

 

وی افزود: سن شروع مصرف مواد مخدر در این بررسی 25 سال بوده است.

 مجری طرح بررسی مرگ و میر ناشی از سوءمصرف، در خصوص بیشترین مرگ های ثبت شده در سال گذشته گفت: اردیبهشت، شهریور و تیر به ترتیب، سه ماه دارای بیشترین تعداد فوتی ناشی از سوءمصرف مواد بودند.

 احمد شجاعی، رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، ادیب زاده، معاون آموزش و پژوهش سازمان پزشکی قانونی کشور، فرید براتی سده، مدیرکل درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر، دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ها و اعضای کمیته هشدار و پایش اعتیاد، حاضرین در این جلسه بودند.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد