پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۲۲:۲۰
کد مطلب: 24002
۰

به داد امور پرورشی در مدارس برسیم

به گزارش ایسنا منطقه زنجان، ابوالقاسم عیسی‌مراد در گردهمایی مشاوران مدارس استان زنجان تصریح کرد: جنس تربیت باید از نوع وصال باشد به همین جهت کسانی که فلسفه مطالعه کرده‎اند به عرفان روی آورده‌اند. روان‌شناسانی انسان‎گرا خود، شکوفایی را اوج کمال می‌دانند، به بن‌بست می‎رسند زیرا لقا و یکی شدن با محبوب حقیقی و جاودانی را در مطالعات خود ندارند.

وی افزود: نگاه به مشاوره و امور پرورشی باید یکسان باشد زیرا در غیر این صورت مربیان پرورشی دچار وازدگی و ابهام در مدل می‌شوند لذا با مطالعه آثار روان‌شناسان غربی و شرقی، مقایسه و تطبیق آن با مسایل اقتصادی و بومی به تعادل برسند و نیاز نیست در مباحث غربی غش کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: در حوزه امور پرورشی باید نگاه به صورت حلقوی و منظومه‎ای باشد زیرا اگر جزیره‌ای عمل شود شکست خواهیم خورد این در حالی است که هم‎اکنون در حوزه پرورشی در ابتدایی‎ترین مسایل نیز مشکلاتی وجود دارد که برای حل آن نیاز است مربیان پرورشی رسالت و شناخت مخاطب خود را در اولویت قرار دهند.

وی اظهار کرد: امروزه در دنیا هوش هیجانی از هوش شناختی اهمیت بیشتری دارد و مربیان پرورشی وظیفه دارند هوش هیجانی را ارتقا دهند. نگاه در امور پرورشی باید به صورت مثبت باشد و این نوع نگاه است که در دنیا غوغا کرده است و امور پرورشی باید با نظام جامع تحول بنیادین هماهنگ باشد تا از خوددرمانی در این امور جلوگیری شود که اولویت آن نگاه بومی و اسلامی است که در این راستا باید از ابداعات فکری بی‏منبع و ماخذ دوری شود.

عیسی‌مراد یادآور شد: طبق یک تکنیک اساسی در روان‌درمانی، اگر مشاوره به جای دیدن مخاطب خود را ببینند دچار خسران کبیر خواهند شد لذا نگاه به دانش‎آموز به مربیان پرورشی افق می‎دهد ولی متاسفانه مربیان در بحران ابهام‎های ایجاد شده، دانش‎آموزان را دچار سردرگمی کرده‎اند.
 
۸۰ درصد دانش‎آموزان به رشته خود علاقه‌مند هستند
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش، گفت: مطالعاتی در خصوص میزان رضایت دانش‎آموزان از رشته خود در حال انجام است، ولی هنوز آمادگی ارایه نتایج وجود ندارد.
به گزارش ایسنا-منطقه زنجان، ابوالقاسم عیسی‌مراد در حاشیه افتتاح نمایشگاه آثار دانش‎آموزان هنرستان‏های زنجان، تصریح کرد: در حوزه ستاد مشاوره آموزش و پرورش فعالیت‏های مکرری برای هدایت دانش‏‎آموزان برای انتخاب رشته خود بر اساس توانمندی‏ها، سلایق، استعدادها و امتیازات کسب شده در آزمون‏‌های مختلف انجام می‎شود که دانش‎آموزان بتوانند به راحتی و آمادگی وارد بازار کار شوند.

وی افزود: هفته مشاغل فرصت مناسبی برای ارایه آگاهی دادن به دانش‎آموزان است که بتوانند با چشم باز به گونه‎ای که توزیع متون رعایت شود، عمل کنند تا دانش‎آموزان با توانمندی بالا وارد عرصه کاربردی رشته خود شوند. در واقع انتخاب رشته مناسب انگیزه‎ای برای تلاش جامعه شاغل در آینده است.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بر اساس یک تست مشاوره‎ای محسوس بیش از ۸۰ درصد دانش‎آموزان به رشته خود علاقه‌مند هستند و بیش از ۸۰ درصد نیز علاقه دارند با همین وضعیت وارد بازار کار شوند، ولی مطالعات علمی و به روز در حال انجام است و هنوز آمار، آماده ارایه نیست.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش، گفت: مطالعاتی در خصوص میزان رضایت دانش‎آموزان از رشته خود در حال انجام است، ولی هنوز آمادگی ارایه نتایج وجود ندارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "