پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۸ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۰:۰۴
کد مطلب: 39862
۰

تاثیر چرت نیمروزی بر هوشیاری ذهن

تاثیر چرت نیمروزی بر هوشیاری ذهن

به گزارش مهر توصیه خواب نیمروزی، موضوع جدیدی نیست، به ویژه در کشورهای گرم تر مانند اسپانیا. محققان به مدت طولانی مزایای چرت پس از ناهار را مورد مطالعه قرار دادند. یک مطالعه جدید مشخص می کند زمان بهینه ای که سالمندان باید برای بهبود عملکرد ذهنی خود در بعد از ظهر بخوابند، حدود یک ساعت است.

یافته های تحقیق در مجله انجمن طب سالمندان آمریکا مبتنی بر نظرسنجی از تقریبا ۳۰۰۰ فرد مسن چینی در مورد عادات چرت زدن و اطلاعاتی از عملکرد شناختی آنها است. این مطالعه نشان داد در مقایسه با افرادی که چرت نمی زدند یا افرادی که برای مدتی بیش از ۹۰ دقیقه یا کمتر از ۳۰ دقیقه می خوابیدند، کسانی که بعد از ناهار مقدار متوسطی از زمان را چرت می زدند (بیشتر آنها نزدیک به ۶۰ دقیقه می خوابیدند)، به طور کلی عملکرد شناختی بهتری داشتند.

بر اساس نتایج به دست آمده، چرت نسبتا طولانی می تواند بخش مهمی از بهینه سازی عملکرد شناختی در افراد مسن باشد، در نتیجه موجب کاهش خطر وابستگی عملکردی و کیفیت پایین زندگی می شود.

بنیاد بهداشت در پیری، یک گروه غیر انتفاعی که توسط انجمن طب سالمندان آمریکا تاسیس شده است، در بیانیه ای اعلام کرد عملکرد ذهنی بین کسانی که زمان متوسطی می خوابند و بقیه، در رابطه با انتظار افزایش پنج ساله در سن، مشابه است اما کاهش روانی گروه دوم بین چهار تا شش برابر بیشتر است. چرت یک ساعته بعد از ناهار می تواند مزایای زیادی برای عملکرد ذهنی داشته باشند.

این مطالعه همچنین برای کسانی که نگران این هستند که چرت زدن در طول روز، خواب شبانه آنها را مختل کند، بیان کرده است افرادی که طولانی ترین چرت بعد از ناهار را دارند، طولانی ترین خواب در شب را  نیز تجربه می کنند. در حالی که افرادی که در طول روز اصلا نمی خوابند، کوتاه ترین خواب شبانه را دارند. با این حال، این بدان معنا نیست که عادت چرت زدن در روز بر خواب شب تاثیر دارد یا بالعکس؛ چرا که توضیح قطعی در این خصوص ارائه نشده است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.