جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۰:۰۳
کد مطلب: 9115
۰

سرطان چهارمین علت مرگ مردان ایرانی

    رئیس انجمن اورولوژی با اعلام اینکه سرطان چهارمین علت مرگ و میر مردان ایرانی است، ‌گفت: سرطانها از جمله سرطان پروستات هیچ علامت ویژه‌ای ندارد.
به گزارش مهر، دکتر سید جلیل حسینی در نخستین همایش سلامت مردان اظهار داشت: در مراجعات مردان به مطبها مشاهده می شود که آگاهی آنها نسبت به بیماری های خود بسیار کم است.

وی افزود: هدف نخست انجمن اورولوژی خدمت به جامعه، متخصصان و در نهایت ارتباطات بین‌المللی در این زمینه است و توزیع بروشور و گذاشتن اطلاعات مناسب به زبان ساده در سایت اطلاع‌رسانی انجمن اورولوژی ایران برای مردان از جمله اقدامات این انجمن است.

حسینی ادامه داد: در کشور ما با تلاش‌های انجمن اورولوژی و متخصصان حوزه سلامت کشور، برنامه‌ریزی صورت پذیرفت و در این راستا نیز انجمن اورولوژی نخستین پنجشنبه اسفند ماه را به ویزیت و مشاوره رایگان مردان می پردازد.

وی گفت: این ویزیت رایگان به عنوان یک یادآوری و توسعه مباحث علمی به جامعه است و در ایران به فاصله 10 سال در هفته سلامت مردان اقدامات خوبی صورت پذیرفته و می‌توان عنوان کرد که ایران جزء 5 یا 6 کشور نخست دنیا بوده است که در زمینه سلامت مردان اقدام کرده است.

حسینی با اشاره به اینکه سرطان چهارمین علت مرگ و میر مردان ایرانی است، ‌تصریح کرد: سرطانها از جمله سرطان پروستات هیچ علامت ویژه‌ای ندارد و مردان باید در این زمینه با چکاب های دوره‌ای به فکر سلامتی خود باشند.

رئیس انجمن ارولوژی ایران گفت: در حال حاضر با فعالیتهایی که انجام شده است اطلاعات مردم در مراجعه به مطبها افزایش یافته ولی باید با افزایش اطلاعات جامع در روستاها و شهرها در قالب پروژه‌ها این مباحث انجام شود و در این زمینه نقش رسانه‌ها نیز برای رساندن صدای ما به مردم بسیار مهم است.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند