جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۵ شهريور ۱۳۹۰ / ۱۱:۱۹
کد مطلب: 4903
۰
۱

آی پد، جایگزین کتاب درسی در مدارس می‌شود

 آی پد، جایگزین کتاب درسی در آمريكا می‌شود میگنا :   یکی از مدارس ایالت کنتاکی خود را اولین مدرسه آمریکایی معرفی کرده است که برای تمامی هزار و ۲۵۰ دانش آموز خود آی-پد خریداری خواهد کرد.
مدارس ایالت‌های مختلف آمریکا برنامه‌های جدیدی را برای کنار گذاشتن کتاب‌ها و جزوه‌های کاغذی و خریداری تبلت آی-پد اپل برای استفاده روزانه دانش آموزان خود آغاز کرده‌اند.بسیاری از مدارس در آمریکا سال جدید تحصیلی از دانش‌آموزان خود با تبلت‌های آی-پد استقبال خواهند کرد، تبلت‌هایی که کتاب‌ها و جزوه‌های کاغذی را به نسخه‌های دیجیتال تبدیل کرده و از حجم کوله‌پشتی‌های دانش آموزان خواهند کاست.در حالی که آی-پدها از زمان آغاز به فروش خود در میان دانشجویان محبوبیت زیادی به دست آورده است، بسیاری از مدارس متوسطه نیز در پاییز امسال کتاب‌های کاغذی را به کناری گذاشته و به سوی این تبلت‌ها روی آورده‌اند.مقامات اپل می‌گویند بیش از ۶۰۰ منطقه در آمریکا برنامه "یک به یک" را که بر اساس آن دست کم یک کلاس در مدرسه برای استفاده روزانه در فضای مدرسه برای تمامی دانش آموزان خود آی-پد خریداری کرده است را اجرا می‌کند.مدارس در ایالت‌های مختلف آمریکا به تدریج برنامه‌های جدیدتری را نیز برای دانش آموزان خود در نظر می‌گیرند، برای مثال یکی از مدارس ایالت کنتاکی خود را اولین مدرسه آمریکایی معرفی کرده است که برای تمامی هزار و ۲۵۰ دانش آموز خود آی-پد خریداری خواهد کرد.مقامات مدارس بر این باورند که خریداری آی-پد نسبت به کتاب‌های کاغذی سرمایه‌گذاری بلندمدت بهتری به شمار می‌رود، با این همه در برخی از دروس مدارس ناگزیرند همچنان از کتاب‌های کاغذی استفاده کنند.این برنامه‌ها به مناطق ثروتمندتر آمریکا محدود نمی‌شود و مناطق معمولی‌تر نیز نسبت به آغاز چنین برنامه‌هایی تمایل نشان داده‌اند.آی-پدها برای هر منطقه در حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ دلار هزینه برمی‌دارند که این قیمت به ابزارهای جانبی که خریداری می‌شوند بستگی دارند.نرم‌افزارهایی از قبیل ماشین حساب‌های ترسیم نمودار، واژه‌نامه و کتابهای دیجیتال در تمامی آنها وجود دارند.معلم ها و دیگر مسئولان مدارس معتقدند تبلت‌های سبک، کوچک و هوشمند برای دانش آموزان فواید زیادی خواهند داشت.این تبلت‌ها شامل برنامه‌های تعاملی برای حل مسائل ریاضی هستند، می‌توان با کمک آنها از دروس نت‌برداری کرده و یا نکات مهم را جدا کرد، امکان ارسال سریع برگه‌های امتحانی یا مشق برای معلم وجود دارد و دانش آموزان می‌توانند تصاویر ویدیویی و آموزشی را در هر زمینه‌ای به راحتی مشاهده کنند.این ابزارها به ویژه در مدارس آموزش استثنائی بسیار محبوبیت دارند، مدارسی که در آنها به کودکان اوتیسمی و یا کودکانی با ناتوانی‌های یادگیری آموزش داده می‌شود.بر اساس گزارش ان.بی.سی، با این همه برخی از متخصصان هشدار می‌دهند برای اجرای این برنامه‌ها، باید بتوان پشتیبانی از زیرساختارهای اتصال بی‌سیم، تعمیر و تامین هزینه‌های جانبی آن به عهده گرفت، به علاوه با وجود این ابزارهای کوچک و هوشمند، دانش آموزان همچنان به برنامه آموزشی جامع و معلم‌های حرفه‌ای نیاز دارند.     اینجا کلاس درس تکنولوژی محور است. دانش آموزان جلو مونیتور ایستاده اند و یا پشت لپ تاپ خمیده اند به جای آنکه بر روی میز بخوابند.
برخی وبلاگ می نویسند. بعضی ها صفحه فیس بوک برای دیدگاه های شکسپیر می سازند. یکی دیگر لیستی از آهنگها دانلود می کند.
بله همه اینها در مدارس Kyrene School District رخ می دهد. می گویند این کلاس چشم انداز آینده آموزش و پرورش است.
این کلاس ها با لپ تاب، صفحه نمایش تعاملی و نرم افزارهای به عنوان مشق تمرینی برای دانش آموزان مجهز شده است. 33 میلیون دلار هم خرج برداشته!
هدف آن هم این است که معلم را به یک راهنما تبدیل کند تا یک مدرس!
از سال 2005، امید و شور اشتیاق دانش آموزان سر به فلک کشیده اما نمرات آزمون ها ناامید کننده است. مخصوصا نمرات درس ریاضی!
برخی از کارشناسان معتقدند هزینه زیاد برای تکنولوژی در نتیجه بی تاثیر است و بازدهی را پایین می آورد و حتی باعث اخراج معلمان می شود و عده ای دیگر معتقدند، تکنولوژی زمینه بروز استعداد را فراهم می کند. نظرات کارشناسی و بحث های بیشتر را در نیویورک تایمز بخوانید. Grading the Digital School In Classroom of Future, Stagnant Scores Students using an interactive whiteboard, part of an ambitious technology plan in the Kyrene School District in Arizona. لینک مستقیم نیویورک تایمز:  http://www.nytimes.com/2011/09/04/technology/technology-in-schools-faces-questions-on-value.html?_r=3&hp
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Kuwait
عالیه!!!!!!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!