شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۹ / ۱۹:۰۴
کد مطلب: 2374
۰

انتقال دانشجویان آموزش و پرورش به وزارت علوم قطعی شد

مدیرکل دفتر شورای گسترش آموزش عالی درباره راهکارهای اجرایی شدن پیوستن آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز گفت: بحث انتقال دانشجویان آموزش و پرورش به وزارت علوم قطعی است.
به گزارش مهر، انتقال آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای به دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از حد یک تصمیم فراتر رفته و به مرحله بررسی سناریوهای اجرایی شدن این انتقال رسیده است. جلسه کمیته مشترک بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سه شنبه 10 اسفند ماه در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود تا گام‌های عملیاتی برای انتقال آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جزئیات اجرای این طرح بررسی شود. مسئولیت آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و پذیرش دانشجوی فنی و حرفه‌ای پیش از این بر عهده وزارت آموزش و پرورش بود که با مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی مقرر شد این آموزشکده‌ها با همه امکانات به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری واگذار شوند.
 
مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی مقرر کرده است وزارت‌ علوم، تحقیقات و فناوری موظف به پذیرش دانشجوی کاردانی و کارشناسی فنی و حرفه‌ای شود.
 
ابوالفضل حسنی - مدیرکل دفتر شورای گسترش آموزش عالی در گفتگو با مهر در این باره گفت: به طور قطع بحث انتقال دانشجویان آموزش و پرورش به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عملیاتی می‌شود.
 
وی افزود: مقرر شده آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای در درون دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی شکل بگیرند و زمانی که این ادغام صورت گیرد دیگر آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای نخواهیم داشت.
 
مدیرکل دفتر شورای گسترش آموزش عالی درباره راهکارهای اجرایی شدن پیوستن آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز گفت: هنوز در این زمینه کاری انجام نشده و هیچ اتفاقی نیافتاده است. امیدواریم در جلسه سه شنبه 10 اسفند ماه فضای بحث در این زمینه روشن‌تر شود.  
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند