سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲ آذر ۱۳۹۰ / ۱۱:۲۲
کد مطلب: 6262
۰

بیش از 30 درصد از خانم ها با مصرف داروهای مسكن دچار بیماری های كلیوی می شوند

  یك فوق تخصص كلیه گفت : بیش از 30 درصد از خانم ها با مصرف داروهای مسكن دچار بیماری های كلیوی می شوند كه یكی از مهمترین عوامل نارسایی كلیه را مصرف این داروها تشكیل می دهد.
دكتر بهروز برومند در حاشیه سیزدهمین كنگره بین المللی نفرولوژی ، دیالیز و پیوند كلیه در جمع خبرنگاران افزود :مهمترین عامل نارسایی كلیه مصرف مسكن چه داروهای داخلی و خارجی از جمله ایبوپروفن ، دیكلوفناك و داروهای دیگر است كه می تواند به بیماری های كلیوی در افراد منجر شود.
وی با اشاره به اینكه داروهای درمان نارسایی كلیه هزینه زیادی بر بیماران تحمیل می كند و با این همه علم هنوز قادر به بازگرداندن این افراد به زندگی عادی نشده است .
برومند خاطر نشان كرد : پیشگیری مهمترین و موثر ترین كاری است كه می توان انجام داد تا علاوه بر كاهش هزینه های این حوزه از مشكلات دیالیز و پیوند جلوگیری شود.
فوق تخصص پیوند كلیه اظهار داشت : در حال حاضر پیشرفتهای زیادی در عرصه پزشكی در حوزه نارسایی های كلیه در جهان به وجود آمده است واین در حالی است كه این بیماران حدود 40 سال قبل 100 درصد افراد مبتلا به نارسایی كلیه پس از ماهها از بین می رفتند ولی امروزه با درمانهای جایگزین این افرادمی توانند تا 30 سال زندگی نمایند .
برومند یادآور شد : علاوه بر داروها مصرف بی رویه برخی ویتامینها از جمله ویتامین' دی ' از عواملی است كه می تواند كلیه را از بین ببرد.
وی گفت :مصرف هندوانه ادرار را زیاد می كند و باعث افزایش حجم خون و اسید اوریك می شود و در نهایت ایجاد فشار خون را در پی خواهد داشت كه برای كلیه آسیب می رساند .
نخستین پایه گذار مركز دیالیز در ایران با اشاره به اینكه باید در راستای ارائه آموزش به مردم بیش از پیش تلاش كرد گفت : فشار خون عاملی اصلی و پس از آن دیابت مهمترین عامل ایجادبیماری كلیوی است كه باید دراین باره به مردم اطلاع رسانی و اموزش لازم را ارایه كرد .
سیزدهمین كنگره بین المللی نفرولوژی ، دیالیز و پیوند كلیه از 30 آبان سال جاری تا 4 آذر ماه در یزد در حال برگزاری است .   جام جم آنلاين
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید