پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۶ / ۱۴:۲۵
کد مطلب: 41346
۰

تعيين شرط سنی برای متقاضیان جذب هیات‌ علمی دانشگاهها

تعيين شرط سنی برای متقاضیان جذب هیات‌ علمی دانشگاهها

به گزارش میگنا به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۹۲ هیأت عالی جذب اعضای هیات علی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر محمد علی کی نژاد در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس «موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی» توضیحاتی در خصوص ماهیت تحقیقاتی این موسسه ارائه کرد و با توجه به مشکلات موجود در مسیر تبدیل وضعیت کارشناسان ارشد این موسسه به هیأت علمی خواستار اقدام هیات عالی جذب در این زمینه شد که پس از بحث و تبادل نظر اعضاء مقرر شد گزارش از وضعیت پرسنلی به همراه پرونده‌های متقاضیان جهت اقدام لازم به هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شود.

در این جلسه هیات عالی جذب همچنین مقرر شد، شرط سنی شرکت متقاضیان در فراخوان جذب برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد ۳۰ سال و برای دارندگان مدرک دکترای تخصصی ۴۰ سال باشد و در صورت وجود موارد خاص در مورد دارندگان مدرک دکتری پرونده از طریق هیأت اجرایی و با مشورت هیأت ممیزه بررسی شود.

در ادامه جلسه اعضای هیات عالی جذب مقرر کردند، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ظرف مدت ۳ ماه پرونده‌های تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی آزمایشی را به صورت تکمیل شده برای هیأت مرکزی جذب وزارتخانه متبوع ارسال نموده و هیأت مرکزی جذب نیز باید ظرف مدت ۴۵ روز پرونده‌ها را بررسی کرده و نظر خود  را به دانشگاه مربوطه اعلام کند و در صورت عدم ارسال پاسخ در زمان تعیین شده، دانشگاه می‌تواند حکم رسمی آزمایشی متقاضی مربوطه را صادر کند.

در پایان جلسه تعدادی از اعضای هیأت‌های اجرایی جذب و کارگروه صلاحیت عمومی دانشگاه‌ تربیت دبیر شهید رجایی، دانشگاه‌ خوارزمی، دانشگاه‌ فرهنگیان، دانشگاه‌ امام باقر(ع)، دانشگاه‌ علوم پزشکی و خدمات درمانی سیستان و بلوچستان، دانشگاه‌ علوم پزشکی و خدمات درمانی بابل، دانشگاه‌ پیام نور، دانشگاه‌ رازی، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشگاه نیشابور و موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تأیید صلاحیت شدند.

مرجع : مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.