چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲ آبان ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۲
کد مطلب: 38862
۱

۱۲درصد کودکان سنین پیش دبستانی با اضطراب دست و پنجه نرم می کنند

۱۲درصد کودکان سنین پیش دبستانی با اضطراب دست و پنجه نرم می کنند
«خبرجنوب» نوشت: معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور گفت: تنها 10 درصد کودکان کشور از خدمات مهدها بهره مند هستند، در حالی که این میزان در بسیاری از کشورها بیش از 80 درصد است.

دكتر فريد براتي سده در جمع خبرنگاران در شيراز افزود: البته صرفاً حضور در مهدكودكها مدنظر ما نيست و اگر مادران آموزش ببينند هم ميتوانند به اجتماعي كردن كودك كمك كنند.
وي يادآور شد: براي كودكاني كه در دهكهاي پايين جامعه هستند يك وعده غذاي گرم در نظر گرفته شده و به همين منظور امسال 50 ميليارد تومان اعتبار اختصاص يافته كه در حال حاضر در تمامي روستا مهدها و مهدهاي حاشيه اي توزيع مي شود.
دكتر فريد گفت: در اين مناطق، ميزان سوء تغذيه در بين كودكان 50 درصد كاهش يافته و در حال حاضر 7 هزار و 500 روستامهد و يك هزار و 200 مهد حاشيه اي در كشور وجود دارد.
معاون امور اجتماعي بهزيستي كشور ادامه داد: بر اساس غربالگري اضطراب كه در مهدكودك هاي كشور انجام ميشود حدود 12 درصد كودكاني كه در سنين پيش دبستاني به سر مي برند دچار درجاتي از اضطراب هستند كه شناسايي به موقع، بررسي دليل اضطراب و مداخله بهنگام ضروري است. دكتر فريد با اشاره به اجراي برنامه پيشگيري از تنبلي چشم آبان ماه جاري در مهدهاي كودك كشور، پوشش 90 درصدي اين غربالگري را مطلوب دانست.
معاون امور اجتماعي بهزيستي كشور گفت: تعرفه مهدها در استان ها مشخص شده و براي ما ارسال مي شود تا در صورت لزوم تعديل شود.
دكتر فريد در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر شهريه بسيار بالاي يك مهد در شيراز افزود: اگر چه براي ساختمان، فضا و تجهيزات برخي مهدكودك ها هزينه هاي بسياري شده اما اين نرخ ها نبايد چندان نامتعارف باشد چرا كه شهريه موجود در ساير شهرستان هاي كشور هم وجود ندارد البته تعرفه ياد شده در يك مهد در شيراز با توافق نهادهاي مربوطه استان فارس بوده است.

وي گفت: در سال گذشته از هر 600 هزار تماس با اورژانس اجتماعي 150 هزار تماس مرتبط بوده كه 8 و نيم درصد مربوط به كودك آزاري و معمولاً از نوع جسمي و شديد بوده است.

دكتر فريد افزود: 50 درصد كودك آزاري ها در كشور از جنس غفلت است كه البته اين غفلت شامل وقت نگذاشتن براي غذا، پوشاك و ساير موارد مرتبط با كودك نيز ميشود.

معاون امور اجتماعي بهزيستي كشور يادآور شد: كودك آزاري يك جرم عمومي است و نياز به شاكی خصوصي ندارد و هر كس شاهد كودك آزاري است بايد آن را به اورژانس اجتماعي و يا مراجع مربوطه اطلاع دهد در غير اين صورت فرد مجرم قلمداد مي شود.

دكتر فريد شناسايي كودك آزاريها توسط بيمارستانها، مدارس و مهدكودكها را نيز ضروري دانست و گفت: پيرو اجراي نظام مراقبت اجتماعي دانش آموزان در مدارس در حال تربيت مددكار اجتماعي هستيم و اين افراد 2 ماه ديگر به صورت پايلوت در مدارس 6 استان كشور مشغول به فعاليت ميشوند.

وي در ادامه با اشاره به تقسيم بندي زنان سرپرست خانوار گفت: 70 درصد زنان سرپرست خانوار كشور همسرانشان فوت شده، يازده درصد طلاق گرفته اند كه البته اين تعداد در حال افزايش اند، يازده درصد نيز همسران افراد معلول و يا موارد مشابه اند و 8 درصد زنان مجرم هستند.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا