سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۳ / ۲۳:۴۴
کد مطلب: 27666
۰

مدرک تحصیلی با سلامت شما چه ارتباطی دارد؟

مدرک تحصیلی با سلامت شما چه ارتباطی دارد؟
به گزارش medicaldaily، بر اساس تحقیقات انجام‌شده در انجمن روان شناسان امریکا، میزان فعالیت بدنی افرادی که از تحصیلات بیشتری برخوردارند در روزهای پایانی هفته بیشتر است.
در مقابل گروهی که تحصیلات دانشگاهی ندارند، احتمال کمتری دارد تا در روزهای آخر هفته به باشگاه بروند. درواقع تحصیلات زندگی را در دو بُعد فردی و اجتماعی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

فعالیت‌های فیزیکی برای برخی گروه‌ها مشوق و نوعی محرک در زندگی به‌حساب می‌آید و برخی گروه‌ها هیچ علاقه خاصی نسبت به آن نشان نمی‌دهند. نکته مهم این است که چه عواملی موجب گرایش برخی به ورزش و چه عواملی موجب دلسردی برخی دیگر نسبت به آن می‌شود.

برای دست‌یابی به این منظور، دانشمندان با در نظر گرفتن نوع شغل افراد که ممکن بود نشستی یا ایستادنی باشد میزان فعالیت آن‌ها در طول روز را اندازه‌گیری کردند. یافته‌های نشان داد، افرادی که سطح تحصیلات پایین‌تری دارند به‌طورکلی فعال‌تر هستند. در مقابل در روزهای آخر هفته این گروه بیشتر به انجام کارهای نشستنی تمایل دارند، معکوس این نتایج کاملاً در مورد افراد تحصیل‌کرده صادق است.

به‌طورکلی گروهی که تحصیلات دانشگاهی دارند نزدیک به 9 ساعت در طول هفته کارهای نشستنی انجام می‌دهند، در طرف مقابل آن‌هایی که تحصیلات عالیه ندارند در طول هفته نزدیک 7 ساعت به کارهای نشستنی مشغول هستند. اگرچه افرادی با تحصیلات کمتر در طول هفته فعالیت بیشتری دارند، اما این فعالیت‌ها اغلب سالم نیستند و درتهدیدی برای سلامتی آن‌ها به‌حساب می‌آید. زیرا اکثر این فعالیت‌ها در طول کار صورت می‌گیرد و برنامه‌ریزی خاصی برای آن‌ها صورت نمی‌گیرد، درنتیجه ممکن است آسیب‌های جسمانی را برای فرد به دنبال داشته باشد.
گروه مقابل در روزهای آخر هفته تلاش می‌کنند فعالیت‌های متنوعی را برای خود تدارک ببینند، ای فعالیت‌ها اغلب در باشگاه‌های ورزشی انجام می‌شود و نتایج منفی در پی ندارند.
مرجع : نشريه سلامانه
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...