جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۵ دی ۱۳۹۰ / ۲۰:۰۱
کد مطلب: 7521
۰

سال آینده پایه اول راهنمایی تشکیل نمی‌شود


معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه دانش‌آموزان وارد پایه ششم ابتدایی می‌شوند و ورودی جدیدی در پایه اول راهنمایی وجود ندارد، سال آینده این پایه تشکیل نخواهد شد.

به گزارش فارس ، ابراهیم سحرخیز معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در کارگاه تبیین نظام آموزشی کشور برای مدیران مدارس استان البرز با اعلام اینکه امروز آموزش و پرورش صاحب سند بالادستی است، اظهار داشت: امروز تمام برنامه‌های آموزش و پرورش مبتنی بر نقشه راه و ناظر بر اهدافی مشخص اجرایی می‌شود.

وی، مناسب‌ترین مرجع اطلاع‌رسانی برای نظام آموزشی 3ـ3ـ6 را چنین کارگاه‌های آموزشی دانست و افزود: مقرر است طی 6 سال آینده هر سال محتوای آموزشی دو پایه براساس سند تحول بنیادین با برنامه درسی ملی تغییر پیدا کند که بر این اساس در سال تحصیلی آینده کتاب‌های پایه ششم ابتدایی و کتاب‌های پایه دوم ابتدایی تغییر خواهد کرد.

سحرخیز با اعلام اینکه دوره راهنمایی در سال آینده هیچ تغییری نخواهد کرد، ادامه داد: سال آینده محتوای دوره راهنمایی تغییر نمی‌کند و تنها به دلیل اینکه دانش‌آموزان وارد پایه ششم ابتدایی می‌شوند و ورودی جدیدی در پایه اول راهنمایی وجود ندارد، این پایه تشکیل نخواهد شد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تمام دانش‌آموزان کشور در شش سال آینده در تمامی رشته‌های فنی و نظری طی 12 سال تحصیلی دیپلم خواهند گرفت، تصریح کرد: دوره پیش‌دانشگاهی تا 6 سال آینده به طور کامل حذف خواهد شد.

وی با اعلام اینکه مشکل کمبود نیروی انسانی در دوره ابتدایی وجود ندارد، گفت: وزارت آموزش و پرورش هیچ مشکلی برای تولید محتوای مورد نیاز سال آینده ندارد.

سحرخیز معلم پژوهشگر را دارای فرصت لازم برای مطالعه، تحقیق و پژوهش توصیف و تأکید کرد: مدیران مدارس باید بیشترین همراهی و هماهنگی را با سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش داشته باشند زیرا تمام این سیاست‌ها در راستای این همراهی‌ها اجرایی خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: براساس سند تحول بنیادین و نقشه جامع علمی کشور جهت‌گیری آموزش و پرورش نباید صرفاً آموزش و تربیت دانش‌آموزان برای ورود به دانشگاه باشد و باید آسیب‌های موجود را با نگاه تحولی برطرف کنیم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با اعلام اینکه ایجاد مجتمع‌های آموزشی و پرورشی مورد تأکید سند تحول بنیادین است، تصریح کرد: مجتمع‌های آموزشی و پرورشی به منظور برقراری یک مدیریت واحد و یکپارچه بر 12 دوره تحصیلی تشکیل شده است.

سحرخیز در پایان خاطرنشان کرد: اقامه نماز جمعه، اردوهای راهیان نور و بازدیدهای علمی جزو فعالیت‌های آموزشی غیرکلاسی محسوب می‌شود که براساس سند تحول بنیادین باید در کنار ساعات کلاسی در برخی دروس اجرایی شود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.