شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۰ / ۰۷:۵۳
کد مطلب: 3886
۰

کاهش 800 برابری تشعشعات موبایل به کمک هندزفري

وايمکس‌نيوز- مدیرعامل شرکت نامداران ارتباطات همراه گفت: استفاده از هندزفری و هدست بلوتوث قدرت تشعشعات مضر هنگام مکالمه با تلفن همراه را 800 برابر کاهش می دهد.
پدرام الیکایی با اشاره به انتشار گزارش های جدید توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO)، اعلام کرد: براساس این گزارش، آژانس تحقیقات در مورد امراض سرطانی (IARC) مبنی بر وجود خطر بالقوه برای سلامت مصرف کنندگان لوازم الکترونیکی تاکید کرده است.
وی با بیان اینکه براساس این گزارش خطر ابتلا به نوع بدخیم سرطان مغز در مصرف کنندگان تلفن های همراه بیشتر است و تششعات تلفن های همراه بالقوه سرطان زا می باشند، افزود: استفاده از هندزفری یکی از راه حل های عملی برای کاهش میزان آسیب رسانی این تششعات است.
وی گفت: با استفاده از هندزفری بلوتوث قدرت تششعات مضر هنگام مکالمه با تلفن همراه از حداکثر 2 وات به حداکثر 0025/0 وات (800 برابر کمتر) کاهش می یابد.
وی از برگزاری یک نظرسنجی با حمایت مالی Jabra، در خصوص اثرات تشعشعات تلفن همراه بر افراد خبر داد و گفت: براساس نتایج این نظرسنجی، 25 درصد افراد شرکت کننده در این نظرسنجی هیچ اهمیتی به وجود تششعات در زندگی روزمره نمی دادند و 61 درصد اهمیت کمی به این موضوع می دادند و 53 درصد شرکت کنندگان اذعان داشتند که به زودی از یک هندزفری استفاده خواهند کرد.
با وجود آن که استفاده از هندزفری و هدست می تواند تا حد زیادی اثرات منفی تلفن همراه را کاهش دهد، اما بررسی ها نشان می دهد تنها 4 درصد مشترکان ایرانی از هندزفری و هدست برای مکالمه استفاده می کنند. این درحالی است که تغییر فرهنگ استفاده از هدست موبایل طی چندساله اخیر در کشور تغییر کرده به طوری که طی دو سال گذشته تنها حدود یک درصد مشترکان از هدست بلوتوث استفاده می کردند که این آمار هم اکنون به بیش از 4 برابر رسیده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد