جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۲۳:۵۲
کد مطلب: 24721
۰

بعد از 30 سالگی مراقب قاتل‌خاموش باشید!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه شیوع فشار خون بالا از سن ۳۰ سالگی به بعد است، گفت: استعمال دخانیات باعث افزایش فشار خون می‌شود به طوری که استعمال یک نخ سیگار ۱۰ بار ضربان قلب را افزایش می‌دهد.

به گزارش تسنیم، پروفسور انوش برزیگر در سمینار تازه‌های پر فشار خونی ‌انست و اظهار کرد: با افزایش سن خصوصا بعد از ۳۰ سالگی شیوع فشار خون افزایش می‌یابد.

وی شیوع فشار خون بالا را در سیاهپوستان آمریکایی بیش از سفیدپوستان بیان کرد و افزود: ۹۶ درصد از علل فشار خون بالا، ناشناخته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یکی از عوامل ایجاد فشار خون بالا را نیکوتین دانست و گفت: استعمال یک نخ سیگار ۱۰ بار ضربان قلب را افزایش می‌دهد.

برزیگر، مصرف الکل، کافئین، رژیم غذایی فاقد میوه و سبزیجات، مصرف زیاد سدیم، ازدواج فامیلی و چاقی را از دیگر عوامل بروز افزایش فشار خون بیان کرد.

وی راه‌های درمان بیماری فشار خون بالا را ورزش کردن، رعایت رژیم غذایی، کاهش وزن، کاهش استرس، مصرف میوه و سبزیجات بیان کرد.

کنترل فشارخون از نارسایی مزمن کلیه جلوگیری می‌کند


دبیر سمینار تازه‌های پر فشار خونی،هدف از برگزاری این سمینار را ارائه آخرین دستاوردهای علمی در مورد پرفشاری خون عنوان کرد و گفت: این سمینار به منظور به روز کردن اطلاعات علمی پزشکار برگزاری می‌شود.

مسعود خسروی افزود: با کنترل هر چه بهتر این بیماری که از جمله علل شایع ابتلا به نارسایی مزمن کلیه است از ورود بیماران به حیطه نارسائی مزمن کلیه جلوگیری کرده با سرعت، پیشرفت نارسایی کلیه را کندتر کنیم.

وی با اشاره به اینکه کلیه، تنها ارگان هدف در پرفشاری خون نیست، خاطرنشان کرد: مغز و قلب از جمله دیگر ارگان‌ها هستند که تحت تاثیر فشار خون قرار می‌گیرند.

متخصص نفرولوزی تصریح کرد: کنترل این بیماری می تواند میزان بروز درگیری در ارگان‌های هدف را به حداقل رساند و مرگ و میر ناشی از آن را تاحداکثر ممکن کاهش دهد تا به این ترتیب شاهد جامعه‌ای سالم و پرنشاط‌تر باشیم و بتوانیم مخارجی که از این رهگذر به واسطه بروز درگیری در ارگان‌های هدف رخ می‌دهد و بر عهده بیمار و در نهایت دولت است را به حداقل ممکن کاهش دهیم.

خسروی با بیان اینکه نخستین رسالت پزشکان پیشگیری است، گفت: با همیاری اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و همکاران نفرولوزیست بهتر از گذشته بتوانیم این « قاتل خاموش » را کنترل کنیم.

سمینار تازه‌های پرفشاری خون با حضور اساتید و متخصصان نفرولوژی از استان‌های تهران،گیلان و مازندران ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه در سپیدکنار بندرانزلی در حال برگزاری است.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...