جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۹ آبان ۱۳۹۶ / ۱۰:۰۳
کد مطلب: 42370
۱

هفت «پ» ایجاد نشاط در زندگی!

هفت «پ» ایجاد نشاط در زندگی!
به گزارش ایرنا،فریدون فریدونی روز چهارشنبه در بیست و چهارمین جلسه عمومی کارکنان سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی در محل نمازخانه این خبرگزاری اظهارداشت: هفت «پ» به عنوان ابزارهای نشاط ، سبب می شود تا افراد اشتباهات فاحش نکنند و از بهره وری فکریشان نیز کاسته نشود.

این استاد علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه با بیان اینکه ارزش افراد بستگی به میزان تولید افکار ناب آنها دارد، گفت: انسانها اگر تولید فکر ناب نکنند؛ دیگر ارزشی ندارند. انسانها را می توان در سه گروه تقسیم بندی کرد؛ دسته نخست افرادی هستند که شور زندگی دارند و بی بهانه از زندگی لذت می برند، دسته دوم شور زندگی ندارند و با دلمشغولی روزگار را سپری می کنند و در نهایت دسته سوم که با افسردگی، ناامیدی و تلخی روزگار را می گذرانند.

فریدونی خاطرنشان کرد: «پرهیزکاری» به معنای دوری گزیدن از حرام و پاک دامنی، «پیشگیری» یعنی انتخاب صحیح همنشین برای خود و خانواده، «پرسشگری» به گونه ای که از خود بپرسیم ارزش و قیمتمان چقدر است، از کجا آمده ایم و به کجا می رویم از جمله سه «پ» ابزار نشاط به شمار می رود.

وی یادآور شد: برای اینکه ارزش افزوده کار خود را افزایش دهیم باید سه سوال اساسی از خود بپرسیم؛ اول اینکه «آیا همه کاری که انجام می دهیم، ضروری است؟»، دوم اینکه «آیا تمامی کارهای ضروری را باید انجام بدهم؟» و نهایتا «آیا همه کارهای ضروری را که باید انجام بدهم، درست انجام میدهم؟».

استاد علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه ادامه داد: پاسخگویی به عنوان چهارمین «پ» ابزار نشاط مطرح است که براساس آن باید هیچ سوالی را بی جواب نگذاریم و هیج سوال کننده ای را هم از خود نرانیم چرا که فاصله سبب سوء تفاهم می شود.

وی از پیگیری، پرکاری و پایداری به عنوان 3 «پ» دیگر ابزار نشاط یاد کرد و گفت: جسم، روح و روان، دوستان و اقوام و شغل، همانند توپهای پلاستیکی در دستان ما هستند و توپ شیشه ای و اصیلی که در اختیار داریم، خانواده است که باید مراقب باشیم خانواده را به خاطر هیچیک از این چهار توپ پلاستیکی، رها نکنیم و به آن لطمه نزنیم در غیراینصورت، آرامش ما از دست خواهد رفت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.